USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Яценюк планує стати наступним президентом

21 Вересня 2010 11:52
«Фронт Змін» розраховує стати реальною противагою Партії регіонів до 2012 року. А 2015 року партія Арсенія Яценюка має намір виграти президентські вибори.

Про це повідомили у прес-службі волинського обласного осередку «Фронту Змін».

Такі стратегічні завдання на позачерговому з’їзді «Фронту Змін», що пройшов 17 вересня у Києві, поставив його лідер.

Найближча мета партії – провести до місцевих рад якнайбільше своїх представників на виборах 31 жовтня. Саме це, на переконання Яценюка, має стати першою заявкою на прихід у політику нових лідерів, які стануть основою для формування нової політичної еліти. Саме тому «Фронт Змін» іде на місцеві вибори з гаслом «Зміни майбутнє!».

Ці зміни «фронтовики» почали із себе, йдеться в повідомленні прес-служби. По-перше, партія розпрощалася з усіма, хто не витримав іспит опозицією. По-друге, «фронтозмінівці» змінили свою агресивно-мілітарну символіку кольору хакі на свіжо-зелену.

Аби бути упевненим в тому, що кандидати в депутати від «Фронту Змін» справді працюватимуть на суспільство, Яценюк підпише з кожним кандидатом угоду про політичну відповідальність. Такий крок має мінімізувати можливість політичної зради і політичної корупції, переконують у партії.

Принципова позиція – у списках «Фронту Змін» будуть тільки члени цієї політичної сили. Крім того, кожен кандидат, який йтиме за партійним списком партії до тієї чи іншої місцевої ради, зобов’язаний одночасно балотуватися і в мажоритарному окрузі. Таким чином партія Яценюка фактично відкриває свої списки і відсікає тих, хто хотів проскочити до рад за гроші, не ведучи публічної передвиборчої боротьби.

Яценюк запевнив, що захищатиме демократичні засади побудови влади. Зокрема, першим кроком депутатів обласних рад від його партії буде рішення повернути радам повноваження, які були делеговані обласним державним адміністраціям. Це перетворить обласні ради на самодостатні органи регіонального самоврядування з власними виконкомами, вважають у «Фронті Змін». Адже сьогодні вони фактично є безправним додатком до місцевих держадміністрацій.

Тому наступним завданням для своєї партії Яценюк бачить створення реальної противаги Партії регіонів. Політик переконаний, що результатом парламентської кампанії 2012 року повинно стати формування парламентської коаліції на базі «Фронту Змін». А у 2015-му Яценюк розраховує виграти президентські перегони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цуценюк Показати IP 21 Вересня 2010 13:53
Кролікі - ето нє только ценний мєх...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus