USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Власник Viber відкриває офіс у Києві і планує стати резидентом Дія.City

15 Січня 2024 23:08
Власник Viber, японська компанія Rakuten Group, відкрила офіс у Києві. Вона планує стати резидентом Дія.City.

Про це йдеться у пресрелізі компанії, пише Бабель.

Три компанії Rakuten – Rakuten Viber, Rakuten Advertising і Rakuten Rewards – мають команди з розробки й маркетингу в Києві та Одесі. Київський офіс дозволить команді працювати разом.

У столиці також братимуть на роботу нових співробітників у технологічний сектор і призначать регіонального менеджера.

Читати ще: В Instagram і Facebook обмежуватимуть контент для підлітків

План відкрити офіс у Києві зʼявився, коли голова правління й генеральний директор Rakuten Хіроші Мікітані супроводжував японських урядовців під час візиту в Україну у вересні 2023 року. Він представляв приватний сектор Японії й зустрівся з президентом Володимиром Зеленським і міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим.

Незабаром в Україні запустять сервіс цифрового гаманця Rakuten Viber. Користувачі Viber зможуть надсилати гроші в країну та з країни за допомогою безпечних миттєвих транзакцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Січня 2024 08:55
Телеграм з російськими закладками, вайбер з білоруськими, воцап з американськими. Tox злякає простого користувача, і навіть Signal прив'язується до номера телефону

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus