USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ідентифікували тіла 71 загиблого на Сході

8 Жовтня 2014 16:30
Міністерство внутрішніх справ України ідентифікувало згідно з результатами ДНК 71 тіло військовослужбовців, які загинули в зоні АТО. Про це інформує Espreso.tv.

Про це на прес-конференції заявив заступник начальника експертної служби МВС України Костянтин Дубонос.

"На сьогоднішній день з початку антитерористичної операції підрозділами експертної служби ідентифікований 71 загиблий", - заявив Дубонос.

З його слів, на сьогоднішній день експертна служба МВС внесла в базу даних 442 зразка ДНК невпізнаних тіл. Також експерт зазначив, що 42 людини здали свої зразки ДНК з метою пошуку зниклого безвісти родича.

Відібрання зразків та проведення молекулярно-генетичної експертизи за постановою прокурора для громадянина здійснюється безкоштовно і проводиться за рахунок держави. Зауважимо, волонтери просять рідних не зволікати зі здачею аналізів ДНК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus