USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Родичів бійців з Волині просять не зволікати з аналізом ДНК

7 Жовтня 2014 09:28
Волонтери, які займаються розшуком зниклих на Сході України бійців, закликають родичів якнайшвидше здати кров для відбору зразків ДНК. Про це інформує Ковельський центр допомоги 51 ОМБ.

"УВАГА! Ковель та Ковельський район! Родини тих бійців, які ще досі не вийшли на зв'язок! Дуже велике прохання, ті, хто ще не зробив ДНК-експертизу! Зверніться, будь ласка, до МВС України у Ковелі за телефоном чергового та заявіть про те, що Ваші бійці зникли, і досі від них немає звістки! Вам допоможуть пройти всю процедуру", - йдеться у повідомленні.

Дзвонити за телефоном: (03352) 5-32-84

Волонтери просять не зволікати! "Координатор напрямку зниклих безвісті - Ірина Панасюк! Дай Бог, що вони завтра постукають в ваші двері! Як що їх довго не має - дуже важлива кожна хвилина", - повідомляє центр допомоги 51 бригаді. Нагадаємо, аналіз ДНК родичів військових роблять у Луцьку.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІДЕНТИФІКАЦІЮ НЕВПІЗНАНИХ ТІЛ В ЗОНІ АТО ОПЛАТИТЬ ДЕРЖАВА


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОНО Показати IP 7 Жовтня 2014 10:37
отака правдива наша влада, втрати мінімальні лише тисячі полонених та зниклих безвісти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus