USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Ідеї для дня народження: що варто знати

1 Лютого 2024 16:49
Ви отримали запрошення на день народження і думаєте, які вибрати квіти? Адже квіти на вечірку – ідеальний варіант подарунка. Це ненав'язливо та чудово одночасно.

Отже, з них можна вибрати такі варіанти.

➢ Ромашка. Ромашки – квіти оптимізму та радісних емоцій. Саме тому ці квіти на день народження стануть ідеальним подарунком. Їхній білий колір можна поєднувати з будь-якою тематикою вечірки. Вам залишиться тільки вирішити, це будуть великі чи мініатюрні ромашки.

➢ Гіпсофіла. Такими квітами ви вразите не лише іменинника, а й усіх гостей.

➢ Жоржини. Жоржини – унікальні квіти. Їхня пишність може створити хорошу атмосферу. Отже, якщо хочете, щоб ваші квіти виділялися серед інших подарунків від гостей, жоржини – ваш варіант.

➢ Троянди. Жодне свято не може обійтися без троянд. Їхня пишність вражає і тішить будь-кого. При цьому вони можуть бути різних кольорів, наприклад, червоного, білого або лавандового. Для більш незвичайного подарунка поєднуйте троянди з іншими квітами. З таким букетом день народження стане яскравішим.

➢ Альстромерія. Вибирайте букет лише з альстромерій або комбінуйте їх із трояндами. Ще до цих квітів підійде гіпсофіла, ціна якої доступна для будь-якого бюджету. За будь-якого варіанта про ваші квіти іменинник думатиме протягом усього свята.

Квіти супроводжують людину у всі відповідальні моменти її життя. І якщо ви хочете залишити про себе гарне враження та порадувати іменинника, вам неодмінно потрібні квіти.
Жест дарування квітів на день народження

Дарування квітів на день народження – це не просто традиція, а жест, що відображає увагу, тепло та особливе ставлення до людини. Флористи салону Dicentra знають, як зробити цей момент незабутнім. Вони майстерно створюють композиції, що відображають індивідуальність іменинника та виражають глибокі почуття.

➔ Персоналізація: флористи Dicentra враховують улюблені кольори, аромати або види квітів іменинника, що робить кожний букет унікальним.

➔ Сезонність: наші флористи завжди рекомендують найкращі сезонні квіти, забезпечуючи свіжість та красу вашого подарунка.

➔ Додаткові акценти: також вам можуть допомогти з вибором додаткових елементів, як-от листівки, кульки або смачні десерти, щоб зробити ваш подарунок ще особливішим.

Кожний букет, який створюють флористи Dicentra, є втіленням мистецтва, що відображає ваші найтепліші почуття та побажання імениннику.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus