USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Єдиний електронний квиток» уже замовили 54 волинянина

9 Червня 2009 13:44
Послуга «Єдиний електронний квиток», введена в Україні наприкінці квітня 2009 року, в основному, матиме перспективи у сільських населених пунктах. Наразі ж, квитком скористалося 54 волинянина, які замовили 86 квитків. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів начальник відділу технологій та послуг Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Володимир Горохоль.
 
«Єдиним електронним квитком» користуватимуться мешканці, переважно, з сільських місцевостей, оскільки там людині не треба нікуди їхати, а відразу можна все замовити», – розповів пан Горохоль.
 
«Наприклад, у місті Луцьку буде менше квитків, бо тут всюди є каси. А візьміть Любомльський чи Шацький район – там є люди, які хочуть їхати, а в Шацьку чи Любешові нема навіть залізничних стацій», – сказав начальник відділу технологій та послуг.
 
За словами пана Горохоля, сталої ціни на послугу нема – споживач сплачує пошті 4% від суми вартості послуги. Якщо ж сума замовлення «перевалює» за 500 гривень – 2%. Споживач має право по одному замовленні забронювати не більше 4-х квитків.
 
Як розповів фахівець, наразі на Волині наразі надаються послуги замовлення квитка тільки на залізничний транспорт. Авіаквитки можна замовляти, але клієнтів не було. Що ж до автомобільного транспорту – послуга невдовзі з’явиться, – розповів Володимир Горохоль.
 
В області електронний квиток можуть видати у 477 поштових відділеннях.
 
Довідково:
 
21 квітня 2009 року офіційно стартувала система продажу залізничних та авіаквитків на пасажирські види транспорту в міжміському сполученні через відділення «Укрпошти».
 
Для оформлення замовлення на перевезення через відділення поштового зв’язку споживач повідомлятиме працівнику поштового зв’язку дату поїздки, що планується, пункт відправлення та прибуття, кількість пасажирів тощо. У свою чергу працівник надаватиме пасажиру відомості про можливі варіанти перевезення (номери та назви рейсів, час відправлення та прибуття, вартість квитка, кількість вільних місць).
 
Опісля визначення пасажиром варіанта маршруту й оплати поїздки переказом, працівник бронюватиме необхідну кількість місць та видаватиме споживачеві необхідні документи, які матимуть унікальний електронний код, підтверджуватимуть замовлення та право пасажира на здійснення поїздки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus