USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Євген Кирильчук готовий попросити вибачення у... стін Києво-Печерської Лаври

23 Червня 2008 23:48
Народний депутат від Волині, бютівець Євген Кирильчук назвав судовий позов Києво-Печерської Лаври до нього і ЗІКу «ще однією комедією». Нардеп підкреслив, що готовий попросити вибачення у стін кляштору. Про це пан Кирильчук розповів під час прес-конференції 23 червня, - інформує репортер «Волинських Новин».
Народний депутат розповів, що саме мав на увазі під час грудневої прес-конференції: «Я тоді на прес-конференції сказав, звідки й як ішли гроші на підкуп наших колишніх депутатів, і де вони переховувалися. Я тоді назвав, що на території Печерської Лаври такого-то числа привезли п’ять великих сумок із мільйонами. Мене інформувала людина, яка там працює, наш прихильник. І сказала: «Увечері забрали два. На другий вечір забрали знов два». Решту – я не знаю. Але я тоді назвав тільки територію, що використали територію».
«Монах, який є депутатом сьогодні від Черновецького у міській раді, подає на мене і ЗІК до суду і вимагає спростувати і вибачитися. Я так сказав, що готовий прийти до стін Лаври і: «Шановні стіни Лаври, я перед вами вибачаюся». Ну перед ким мені вибачатися? Монаха я не називав, керівництво я не називав. Я назвав, що територію використали. То це може знати тільки охорона, яка пропускала і випускала, - якщо вона є, я навіть не знаю. Ну або якась особа... Їм легко це вияснити, якщо вони застосують до всіх систему сповіді», – висловив пропозицію Євген Крильчук.
Нардеп додав: «Розслідуванням по цьому поводу я не займався і займатися не буду. Хоча я про це повідомив Службу безпеки. Яка її реакція – не знаю. Так що я не знаю, що спростовувати і перед ким вибачатися».
Довідково:
Представники Києво-Печерської Лаври звернулися до суду з вимогою спростування від нардепа Євгена Кирильчука та ЗІКу начебто недостовірної інформації, що гроші на підкуп нардепів-"бютівців" зберігалися на території монастиря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus