USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Євген Мельник став «свободівцем»?

17 Вересня 2009 13:58

Євген Мельник, який донедавна очолював Волинську обласну організацію Конгресу Українських Націоналістів, заявив, що ще місяць тому склав повноваження голови волинського КУНу, нещодавно вийшов зі складу міської організації КУНу, а минулого тижня «подав заявку на вступ до ВО «Свобода». Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
У сьогоднішньому інтерв’ю газеті «Волинь-нова» Євген Мельник сказав, що переходить у «Свободу», бо вважає, що всі «українці-патріоти» мають підтримати цю політичну силу.
 
Разом із тим, у своєму інтерв’ю пан Мельник детально зупинився на проблемах міста Луцька. Зокрема розповів, що хоче бачити місто «чистим як у центрі так і на околицях, ...містом, де комунальники вчасно отримують заробітну плату» і т.п.
 
Нагадаємо, що тиждень тому, 10 вересня голова Волинської обласної організації ВО «Свобода» Анатолій Вітів у інтерв’ю тій же газеті «Волинь-нова» заявив, що його політична сила буде «самостійно брати участь у виборах луцького мера». «Кандидатом від ВО «Свобода» буде наш однопартієць, достойна і знана у місті людина. Націоналіст», - сказав тоді головний волинський свободівець.
 
Довідково:
 
Євген Мельник був кандидатом на пост луцького міського голови під час виборів у 2006 році. Тоді він набрав 3,36 % голосів лучан, ставши шостим у результатах мерських перегонів - після Богдана Шиби, Антона Кривицького, Олега Чернецького, Володимира Литвинюка та Геннадія Кожевнікова.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 17 Вересня 2009 14:33
"ставши п’ятим у результатах мерських перегонів - після Богдана Шиби, Антона Кривицького, Олега Чернецького, Володимира Литвинюка та Геннадія Кожевнікова" - блін, ну як же пятим? Ну порахуйте краще!
Знаючий Показати IP 17 Вересня 2009 14:54
Мельник був шостий... Почитайте свою довідку, де він вказаний після переліку 5 кандидатів
Анонім Показати IP 17 Вересня 2009 15:12
ага, і все місто тоді засмітили і стовпи заклеїли листівками: чиста влада - чисте місто. ото роботи комунальникам додали!!!
Анонімбаум Показати IP 17 Вересня 2009 17:03
Мельника запрошували до себе Литвин та Цуценюк, але він відмовився на користь Тягнибока.А то у яйценюка був би націоналістом в пейсах.
Анонім Показати IP 18 Вересня 2009 10:21
Знаючи добре мельника, я думаю, що свобода ще почухає собі одне місце, дякуючи такому члену. Хоча, а що таке свобода, та сама зграя меркантильних фсбістів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus