USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Євро-2012» спричинить додаткові проблеми у Ягодині

6 Липня 2009 14:27
Міжнародні пункти пропуску, які знаходяться на Волині, потребують реконструкції. Це констатували 6 липня начальник штабу Луцького прикордонного загону Володимир Богуш та заступник начальника Ягодинської митниці Євген Король під час засідання у Луцьку робочої комісії з питань транскордонного співробітництва і охорони навколишнього природного середовища парламентської Асамблеї України і Республіки Польща, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Богуш розповів, що фактично через міжнародний пункт пропуску «Ягодин» щодоби проходить набагато більше громадян та транспортних засобів, ніж це запроектовано. Начальник штабу Луцького прикордонного загону оприлюднив статистику кількості людей та транспорту, які перетнули кордон у Ягодині за першк півріччя 2009-го. Прогнозується, що під час «Євро-2012» навантаження на цей автоперехід зросте на 35-40%.
 
Однією з причин виникнення черг на українсько-польському кордоні Володимир Богуш вважає те, що жителі прикордонних територій постійно «курсують» між двома країнами. За словами прикордонника, серед такої категорії населення 70% становлять поляки, а 30% – українці. Щодо черг вантажного автотранспорту, то цьому сприяє незавершена реконструкція другої черги пункту пропуску «Ягодин».
 
Євген Король зазначив, що слід реконструювати автопереходи «Ягодин» та «Устилуг», а також спростити процедуру митного контролю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus