USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

«Європейські» дороги біля Європи. ВІДЕО

24 Лютого 2009 16:06
У Луцьку практично біля Європи, тобто консульства Республіки Польща, - далеко не європейські дороги. Про це повідомляє 23 лютого репортер «Волинських Новин».
 
Біля польського консульства дорожнє полотно вже давно - у не найкращому стані. Ще влітку там був прокопаний рів. Із цього приводу депутат Луцької міськради Юрій Довгун подав запит про вирішення питання щодо незадовільного стану дороги.
За словами депутата, ремонт зробили, але чисельні вибоїни все ж таки лишились. А це перешкоджає руху транспорту та створює міні-затори. Крім того, у коментарі він зазначив, що належний ремонт цієї ділянки необхідний, оскільки тут розташовані банк та консульство, куди щодня приїжджає дуже багато як самих лучан, так і гостей міста.
 
Юрій Довгун переконаний, що минулого року міська влада зробила достатньо для луцьких доріг. «Однак є ще багато, над чим потрібно попрацювати. А для цього, відповідно, необхідні великі кошти», – зауважив депутат. Але, за словами заступника директора департаменту житлово-комунального господарства Євгена Лисака, на фінансування ремонту доріг кошти ще не виділені. Тому й планів щодо цього питання на 2009 рік немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Лютого 2009 17:19
Нехай заїдуть на якісь віддалені від центру вулиці і побачать,що там всі дороги у такому стані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus