USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк вперше за роки незалежності України прийме європейські легкоатлетичні змагання

5 Липня 2019 14:42
Вже завтра Луцьк прийматиме командний чемпіонат Європи з легкоатлетичних багатоборств у Луцьку. Європейські змагання проведуть вперше в Україні за часів незалежності, тож гості та організатори висловили сподівання, що все пройде на найвищому рівні.

Про це йшлося 5 липня під час щодо проведення Командного чемпіонату Європи з легкоатлетичних багатоборств (Суперліга) у Луцьку.

Представники Європейської легкоатлетичної асоціації Добромір Карамарінов подякував за можливість бути тут.

«До змагань залишився один день. Хочу подякувати керівництву Федерації легкої атлетики України. Останні роки рівень легкої атлетики в Україні значно виріс. Всі ми тут заради наших спортсменів, тому потрібно робити усе можливе, аби створювати сприятливі умови для них», – зазначив Добромір Крамарінов.
Своєю чергою, голова Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул звернув увагу на те, що це перший чемпіонат Європи з легкої атлетики, який проведуть на території України.

«У 2013 році ми на хорошому рівні провели юнацький чемпіонату світу. Радий, що ці змагання відбуваються у Луцьку, адже тут цікавляться легкою атлетикою, тут класний стадіон. Нашою наполегливістю ми змогли довести, що нам до снаги проведення цих змагань. Ми зацікавлені, щоб позитивна інформація про Україну розходилася світом, що Україна – європейська держава з класними людьми. Я впевнений, що ми зможемо це продемонструвати. Сподіваємося, що змагання будуть цікавими», – зазначив Ігор Гоцул.
Також він додав, що змагання допоможуть усім спортсменам підготуватися до чемпіонату світу в Катарі.

Радник міського голови, який є головою організаційного комітету змагань, Ігор Поліщук наголосив, що для Луцька велика честь приймати змагання такого високого рівня.

«Хочу подякувати Ігорю Гоцулу, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за реконструкцію стадіону, а також Європейській легкоатлетичній асоціації за те, що обрали наше місто для проведення. Ми, як оргкомітет, зробили усе можливе, аби усім, хто приїхав до Луцька, було комфортно. Хочу побажати гарних емоцій для усіх спортсменів та гостей від нашого міста. Сподіваюся, що Луцьк і в подальшому будуть розглядати, як місто, яке зможе приймати такі змагання», – зазначив Ігор Поліщук.
Варто зазначити, що змагання відбуватимуться протягом 6-7 липня. Урочисте відкриття заплановане на сьогодні о 19.00 в центрі міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 5 Липня 2019 16:02
Все це завдяки Ігорю Палиці.
Лучани до Анонім Показати IP 6 Липня 2019 09:21
100% Якби не було оновленого Авангарда, не було б змагань. А мінусують прості нікчемні іді@ти!
віт Показати IP 7 Липня 2019 20:02
стадіон дійсно чудовий, результати достойні, свято для любителів легкої атлетики. А де глядачі, невже важко звезти на стадіон з районів молодь, яка займається легкою атлетикою.Поліщук,Рудюк - при такій організації, це можуть бути останні змагання на такому рівні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus