USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Європейці «трусили» волинські молокозаводи

4 Серпня 2008 16:35

Через прагнення переробників молока вийти на європейський ринок Волинській ветеринарній службі додалося чимало турбот. Про це 4 серпня розповів директор Волинської обласної держлабораторії ветмедицини Петро Бойко під час наради з начальниками районних та міських (міст обласного значення) управлінь ветмедицини та директорами міжрайонних і районних лабораторій ветмедицини, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Бойка, сьогодні ведеться боротьба за право експорту молочних продуктів до Європи. Щоб встановити, чи відповідає молочні продукти європейським вимогам, із 23 червня по 3 липня інспекція Єврокомісії проводила, як наголосив директор, дуже детальну перевірку як самих переробних підприємств, так і роботи ветлабораторій. За цей період відслідковували роботу на трьох молокопереробних підприємствах, одному господарстві та приймальному пункті.
Європейська комісія планує здійснити ще одну перевірку. Тому начальник головного управління ветеринарної медицини у Волинській області Богдан Лозинський попрохав усунути усі наявні недоліки. «Буде дуже неприємно, якщо через одне підприємство, або через певні дрібниці усі українські виробники молочних продуктів втратять можливість експорту своєї продукції», - наголосив пан Лозинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus