USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ігор Палиця - про можливості Луцька в ефірі телеканалу Аверс

25 Жовтня 2015 12:30
Луцьк має величезний потенціал, аби стати європейським містом. На жаль, розвиток обласного центру роками заморожувався, чимало важливих проектів та реформ – застигли на місці. А корупція всередині низки комунальних підприємств, зокрема «Луцьктепла», гальмує можливості міста.

На думку члена політради «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» Ігоря Палиці, поки ми не почнемо вкладати в ідеологію, нічого не буде. З його слів, саме УКРОП об’єднав людей на одній ідеологічній платформі, яким небайдуже за майбутнє міста і країни в цілому.

Про те, чому він вирішив очолити список до міської і обласної рад, про роботу Фонду після виборів та майбутнє міста, Ігор Палиця розповів в ефірі телеканалу Аверс.

«Мене запитують: для чого я це роблю, для чого мені все це - забезпеченій людині, яка має великий бізнес. Я відповім: я хочу, щоб цей бізнес чогось коштував - в державі, яка чогось коштує»,- наголосив політик.

Окрім того, перший номер у списках кандидатів до обласної та міської рад від УКРОПу Ігор Палиця переконаний, що партіям, які беруть багато зобов’язань перед виборами, варто вводити комплекс штрафів за те, що вони обіцяють та не виконують. Не зробив обіцяного – давай, посунься.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 25 Жовтня 2015 18:31
Молодець Палиця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus