USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Ігор Палиця відповість на запитання волинян у прямому ефірі*

23 Жовтня 2015 07:00
Ігор Палиця - перший номер у списках кандидатів у депутати до обласної та Луцької міської рад від УКРОПу, засновник Фонду«Новий Луцьк» - відповідатиме на запитання волинян у прямому ефірі телеканалу «Аверс» сьогодні, 23 жовтня, о 19:00.

Відверто без прикрас - про найголовніше в місті, області та країні. Про те, чому влада допускає помилку за помилкою, де шукати шляхи виходу із кризи, кому вигідна війна в Україні та що потрібно для того, аби Луцьк став Європейським містом?

Ці, та інші питання ви зможете поставити засновнику Фонду «Новий Луцьк», кандидату №1 до обласної та луцької міської рад Ігорю Палиці під час прямого ефіру телеканалу «Аверс», який розпочнеться о 19:00.
Нагадаємо, Ігор Петрович разом з кандидатом на посаду Луцького міського голови від УКРОПу та головою правління Фонду Олександром Товстенюком вже спілкувались з волинянами під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь».

Волиняни цікавилися, насамперед, високими тарифами та створенням робочих місць. Ведучий же, на противагу, ставив питання на тему політики: чому кандидати ідуть від УКРОПу, який меседж вони посилають своєму виборцю, що пропонують у разі перемоги.

«Я не іду до влади. Мене влада взагалі не цікавить. Мене цікавить, щоб наша країна зробила крок вперед і почала змінюватися», – такими словами розпочав Ігор Палиця. Це, власне, і стало відповіддю на запитання модератора про те, для чого Ігор Петрович – людина забезпечена – бере участь у виборчих перегонах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus