USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Родинам загиблих в Одесі Ігор Палиця виділить 9 мільйонів

10 Травня 2014 18:28
Родини 46 одеситів, загиблих 2 травня під час масових заворушень у місті, отримають по 200 тисяч гривень від голови Одеської облдержадміністрації Ігоря Палиці, що заснував власний благодійний фонд.

Таке повідомлення розмістила заступник голови Одеської ОДА Зоя Казанжи на своїй персональній сторінці у соцмережі Facebook, - повідомляє "Укрінформ".

"Оскільки під час сутичок у палаючому Будинку профспілок 2 травня загинуло 46 учасників масових акцій, підтримка благодійного фонду І.Палиці постраждалим родинам становитиме не менше 9,2 мільйона гривень", - ідеться у повідомленні.

Водночас в обласній державній адміністрації підшукують спеціалістів, спроможних дослідити та надати кваліфіковані експертні оцінки відзнятих відеоматеріалів під час трагічних подій у центрі Одеси та на Куликовому полі.

Нагадаємо, політрада громадсько-політичних організацій при керівнику Одеської ОДА сформувала Громадську комісію стосовно подій 2 травня, що почала збирання відповідної інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Olha Показати IP 10 Травня 2014 19:54
Викладу свою думку ,як отруїли і палили людей в Одесі в БП.В пляшку для коктейля Молотова поклали червоний фосфор і залили бензином .Коли запалили і кинули у вікно, почав виділятись білий фосфор ,яким відразу отруїлись люди.Відкриті частини тіла людей обгоріли ,а одяг -цілий.Червоний фосфор використовують для виготовлення сірників.В Україні одна сірникова фабрика (джерело червоного фосфору для бандитів?) в м.Березне ,Рівненської обл.Також в БП в Одесі знайшли ампули після аміаку.Схоже,що він використовувався бандитами для дегазації білого фосфору.Хіміки ,як вам моя версія?І ще.Схоже ,що це вже випробовувалось в БП в Києві. Порошенко,Тимошенко і інші звірі приїжджали в Одесу подивитись як діє білий фосфор.
Лучанка до Olha Показати IP 10 Травня 2014 22:04
Невже ми так ніколи й не дізнаємось правди?
Olha до Лучанка Показати IP 10 Травня 2014 22:20
ЗАРАЗ СБУ і МВС тільки затирають сліди організованого ними теракту.Прочитайте ,що говорив на цю тему Наливайченко.А говорив -брєд (бочки-ємкості приготовлені сепаратистами з гидотою і т.д.).
фабрика Показати IP 10 Травня 2014 20:14
фабрика (джерело червоного фосфору для бандитів?) в м.Березне ,Рівненської обл. уже давно закрыта...
точно до фабрика Показати IP 10 Травня 2014 20:52
Єдина в Україні сірникова фабрика, яка знаходиться на Рівненщині, визнана банкрутом. http://rivne1.tv/Info/?id=25957
Olha до точно Показати IP 10 Травня 2014 22:13
Фабрика працює.
Olha до Olha Показати IP 10 Травня 2014 22:23
Маю знайому в Рівному .Вона мене запевнила ,що фабрика працює.А збанкрутіла,коли була державна.Зараз,виходить,приватна і ніц їй не бракує.
Дончанин Показати IP 10 Травня 2014 20:34
Применение ОВ было зафиксировано при одном переходе Мариупольского горисполкома из рук в руки. Получены соответствующие медицинские пробы. Сейчас ведется их анализ. Нужно ли объяснять то, как расценивается применение ОВ даже против военных.
Коля Показати IP 10 Травня 2014 20:58
Дай Боже Ігорю Петровичу здоров'я на довгі роки життя за все його добро!!!
Дончанин до Коля Показати IP 10 Травня 2014 21:33
Знаешь, даже с учетом того, что он ставленник Коломойского, я его сам в определенной степени уважаю, так как сам слышал, как он глушил возможность дальнейшего кровопролития.
лучанка до Дончанин Показати IP 10 Травня 2014 22:03
Дончанин, чому ви так прагнете в Росію? Поясніть мені, будь ласка. Просто, знаючи рівень життя росіян (маю родичів у російській глибинці), я цього ніяк не збагну. А ще ніяк не можу зрозуміти, чому ви, українці, так вірите російській пропаганді. І чому українці - західняки і східняки, які мають одне спільне бажання: жити краще, раптом стали ворогувати. Дякую.
Анонім до лучанка Показати IP 10 Травня 2014 23:45
Когда с политической арены уберут, в первую очередь, Фарион, Тягныбока, Тимошенко, Ляшко и их подобных, которые колючей проволокой хотели обнести Донбасс и ненавидят людей за то, что исторически они говорят на русском языке и не танцуют гопак, тогда РЕГИОН и успокоится. Вот Вам и ответ. Ведь все так просто...
Дончанин до лучанка Показати IP 11 Травня 2014 06:35
Знаешь, мне трудно добавить еще что либо к предыдущему ответу на твой вопрос о причинах возникшей ситуации. Теперь перед нами стоит вопрос: "Как быть дальше?" Существует два варианта ответа на этот вопрос: 1)Послать вас на ... и уйти в Россию; 2)Зачистить Украину от фашистов и остаться вместе с вами. Это первое. А второе заключается в следующем - не было бы России тот же Славянск давно сровняли бы с землей.
Стратег Показати IP 11 Травня 2014 10:33
Пожертвуй малим заради більшого. Думаєте, на посту губернатора він не відіб'є ті мільйони швиденько?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus