USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ігор Поліщук у Києві взяв участь у Молитовному сніданку

1 Червня 2017 12:17
Виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук сьогодні, 1 червня, перебуває з робочою поїздкою у місті Києві, інформують у відділі інформаційної роботи міської ради. Він узяв участь у шостому Національному молитовному сніданку України.

Молитовний сніданок розпочався 8:00 у НЦ «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик).

Сніданок розпочав молитвою патріарх Філарет.

Як повідомляють учасники зібрання, тут зібралися глави різних Церков і конфесій, пише Главком. А також урядовці, депутати, посли, громадські діячі та діти. Серед інших - Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, голова СБУ Василь Грицак, лідер партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко, Секретар РНБО Олександр Турчинов, спікер Верховної Ради Андрій Парубій, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.



Сніданок починається з молититви. Фото з Фейсбук-сторніки Оксани Білозір

Цього року Шостий національний молитовний сніданок розпочався з вшанування пам'яті Блаженнішого Любомира Гузара, який помер 31 травня, написала у Фейсбуці нардеп Оксана Білозір.



Юлія Тимошенко на молитовному сніданку в Києві. Фото з соцмереж

Під час Шостого національного молитовного сніданку України Ігор Поліщук познайомився із Юлією Тимошенко. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.



Ігор Поліщук та член Політради партії УКРОП Віталій Грень. Фото з Фейсбук-сторінки Ігоря Поліщука

На фото (зліва направо): пастор, голова Волинського Обласного Об'єднання Церков Євангельських Християн-баптистів Ярослав Леонтійович Троць; в. о. Луцького міського голови Ігор Ігорович Поліщук; пастор церкви Євангельських Християн-баптистів "Фіміам" Павло Григорович Миронюк




На фото (зліва направо): пастор, голова Волинського Обласного Об'єднання Церков Євангельських Християн-баптистів Ярослав Леонтійович Троць; в. о. Луцького міського голови Ігор Ігорович Поліщук; депутат Нововолинської міської ради, координатор волонтерських проектів гуманітарної допомоги на схід від церков Волині Алім Іванович Здига

На фото (зліва направо): пастор церкви Євангельських Християн-баптистів "Фіміам" Павло Григорович Миронюк; в. о. Луцького міського голови Ігор Ігорович Поліщук; пастор, голова Волинського Обласного Об'єднання Церков Євангельських Християн-баптистів Ярослав Леонтійович Троць; депутат Нововолинської міської ради, координатор волонтерських проектів гуманітарної допомоги на схід від церков Волині Алім Іванович Здига


Молитовні сніданки є багаторічною традицією багатьох демократичних країн світу та слугують місцем духовного єднання і порозуміння політиків та урядовців.

Цей захід проводиться з метою духовного єднання християн-політиків, пропагування та утвердження християнського світогляду серед державних діячів. На цьогорічному сніданку особливу увагу приділили знедоленим дітям та дітям-сиротам, адже 1 червня — Міжнародний день захисту дітей.

З 2011 року депутати-християни ініціюють Національні молитовні сніданки в Києві, які об'єднують депутатів, політиків, урядовців.

Перебуваючи у Києві, Ігор Поліщук також візьме участь в урочистих заходах з нагоди 25-ліття Американської торгівельної палати в Україні.

Запрошення Ігорю Поліщуку на молитовний сніданок, сканована копія:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 1 Червня 2017 14:56
А він не забув помолитися за те щоб стоки на полях фільтрації самоочистилися і перестали смердіти?
777 Показати IP 1 Червня 2017 18:14
Подія люди радіють ...
Зе бест Показати IP 2 Червня 2017 20:47
а суд програний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus