USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ігор Поліщук зустрівся з новим Генконсулом Польщі у Луцьку

23 Травня 2017 16:50
Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зустрівся з новопризначеним Генеральним консулом Республіки Польща у Луцьку Вєславом Мазуром 23 травня, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Ігор Поліщук привітав Вєслава Мазура з призначенням на посаду. Він зазначив, що у Луцької міської ради склалася хороша співпраця з Генеральним консульством Республіки Польща у Луцьку та висловив сподівання й на подальше поглиблення відносин.
Вєслав Мазур розповів про свою дипломатичну роботу. За його словами, він уже працював у різних установах Республіки Польща в Україні. Зокрема, у 2014 році - у консульстві в Автономній Республіці Крим. За його словами, на той час це була єдина дипломатична установа країн ЄС в Криму.

Окрім того Вєслав Мазур привітав українців з тим, що з 11 червня почне діяти безвізовий режим. На його переконання, це ще один крок до вступу України до Європейського Союзу.
Також він додав, що Генеральне консульство Республіки Польща у Луцьку налагодило якісну роботу з видачі віз нашим співвітчизникам. За його словами, у 2016 році дипломатична установа видала більше 280 тисяч віз. Цьогоріч уже видано 135 тисяч віз. Він зауважив, що процес - максимально спрощений.

Під час зустрічі в.о. начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вікторія Гомонець розповіла про співпрацю Луцька з польськими партнерами. Зокрема, наше місто має сім міст-партнерів у Республіці Польщі.

Також протягом 2012-2015 років у Луцьку міською радою та комунальними закладами спільно з польськими партнерами впроваджено 7 грантових проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 і нині відбувається підготовка проектів на новий конкурс Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

На завершення зустрічі Ігор Поліщук вручив гостям символічні подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 24 Травня 2017 00:38
і що????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus