USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Основною причиною смороду в Луцьку є викиди м’ясопереробних підприємств, – Ігор Поліщук

3 Жовтня 2016 20:22
Депутат Луцькради від партії УКРОП Ігор Поліщук вважає, що у смороді в місті винні перш за все м’ясопереробні та скотозабійні підприємства.

Про це він заявив у понеділок, 3 жовтня, під час круглого столу на тему неприємних запахів у Луцьку, - інформує «Волинь24».

Ігор Поліщук переконаний, що для вирішення питання смороду міська влада повинна сісти за переговорний стіл з представниками м’ясопереробних і скотозабійних підприємств, які працюють у місті та за його межами.

Також обранець громади виступає за підвищення вартості зливу нечистот і стічних вод у міську каналізацію для підприємців, посилення відповідальності за несанкціонований злив.

«50 тисяч гривень на місяць – це не та сума, через яку лучани повинні відчувати такі незручності», - наголосив депутат.

Він хоче, аби підприємства будували очисні споруди на своїй території, адже «викиди від м’ясопереробних і скотозабійних підприємств – одна з основних причин смороду».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, лучани вже півроку скаржаться на нестерпний сморід. Однією з ймовірних причин неприємного запаху в міськраді називали несанкціонований злив відходів м’ясопереробних підприємств. Згодом муніципали упіймали автомобілі підприємств «Забіяка» та «Дмитрук», під час зливу нечистот у міську каналізацію. Керівники цих підприємств визнали, що частково порушили договір з КП “Луцькводоканал” на приймання стічних вод у міську каналізацію. Ще один порушник, якого упіймали - ПРАТ «ВОЛИНЬ ХОЛДИНГ», або, іншими словами, «Торчин Продукт».

Окрім того, автомобіль, з якого в міську каналізацію зливали нечистоти, виявили майже в центрі Луцька. Є підозри, що зливають нечистоти не лише в господарсько-побутову, а й в зливову каналізацію, що є причиною неприємного запаху в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Саша Показати IP 3 Жовтня 2016 21:48
В Зміїнці вирийте яму і возіть туди
Вова до Саша Показати IP 4 Жовтня 2016 06:51
Тобі під ворота, Зміїнець тут жо чого?
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2016 23:33
Наше місто стає ще гавніше і гавніше(
Вова Показати IP 4 Жовтня 2016 06:52
сморід від несправної каналізації, а все інше просто щоб людям голови заморочити
віра Показати IP 4 Жовтня 2016 07:06
А ще ,крім того, треба щоб зайнялися зливною каналіщацією в місті, бо стан іі жахливий, про що свідчать періодичні затоплення вулиць і будівель!!!!!!!
Поліщуку Показати IP 4 Жовтня 2016 07:51
В радянські часи Луцький м"ясокомбінат переробляв за день 400 голів великої рогатої худоби(до 150 тон живої ваги) і ніякого смороду не було.Зараз м"са в області виробляється в три рази менше.Треба шукати істинну причину.
Петрусь Показати IP 4 Жовтня 2016 09:21
Я вам скажу істинну причину. Цей сморід іде від асенізаційних машин Торчин-продукта. Я живу в Липлянах і бачу , і чую. Як тільки машина Торчин-продукта приїжджає, то відразу такий сморід, що очі виїдає. Нехай заборонять (хоча б на тиждень, в якості експерименту) Торчину зливати на очисних спорудах і побачите чи буде смердіти чи ні!!!
Знаю. Показати IP 4 Жовтня 2016 13:43
Знають підприємці причину смороду .
Інна Показати IP 5 Жовтня 2016 08:11
Потрібно владі реагувати.А ще сморід йде від заводу що виробляе мінвату за Модерн Експо.Я там живу і можу це підтвердити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus