USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Їхав через Ягодин за підробленим у Франції паспортом

27 Вересня 2011 12:55
Співробітники Луцького прикордонного загону затримали в пункті пропуску «Ягодин-авто» іноземця з підробленим паспортом - «липовий» документ грузину виробили аж у Франції.

Про це інформує прес-служба Луцького прикордонного загону.

Іноземець слідував до Польщі рейсовим автобусом «Луцьк - Радом», представив на паспортний контроль документ громадянина Литви. У прикордонного наряду виникла підозра щодо дійсності цього паспорту.

Під час дослідження документа за допомогою спецтехніки була встановлена часткова підробка паспорту, а саме: заміна інформаційної сторінки з лазерним друком, самостійне малювання дата-штампів про перетин кордону.

«Пізніше затриманий зізнався, що насправді є громадянином Грузії. Підроблений паспорт він отримав в Києві від невідомого з метою виїзду у Францію без візи. Виготовляв документ його товариш у Франції за 1 000 євро та передав до Києва», - розповіли прикордонники.

Відносно громадянина Грузії начальником Луцького прикордонного загону порушена кримінальна справа по використанню завідомо підробленого документа – паспорта громадянина Литви. Покарання визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus