USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Ілон Маск викликав на бій без правил Марка Цукерберга

22 Червня 2023 15:44
Мільярдер Ілон Маск викликав СЕО Meta Марка Цукерберга на бій після того, як стало відомо, що Meta готує конкурента соціальній мережі Twitter.

Про це пише The Verge.

Після того, як Ілон Маск нещодавно написав у Твіттері, що він готовий «побитися в клітці» з Марком Цукербергом, генеральний директор Meta зробив хід у відповідь, опублікувавши скріншот твіта Маска з підписом «надішліть мені місце розташування».

Після публікації цієї історії Маск відповів двома словами: «Октагон Вегаса». Потім він написав у Твіттері: «У мене є чудовий прийом, який я називаю «Морж», коли я просто лягаю зверху на свого супротивника і нічого не роблю».

51-річний Маск має перевагу перед Цукербергом у фізичних параметрах і розповідав про те, що брав участь у «справжніх жорстоких вуличних бійках», коли ріс у Південній Африці.

39-річний Цукерберг – перспективний боєць ММА, який уже виграє турніри з джиу-джитсу. Він також стверджує, що нещодавно завершив виснажливе тренування «Murph Challenge» (1 миля бігу, 100 підтягувань, 200 віджимань, 300 присідань і ще одна миля бігу) трохи менше, ніж за 40 хвилин.

Раніше повідомляли, що власник соцмережі Twitter Ілон Маск може перейменувати її на Х.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Червня 2023 16:39
Клоун Багатий клоун

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus