USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Майбутні Ілони Маски та Стіви Джобси: у луцькому університеті прийняли посвяту першокурсники. Фоторепортаж

22 Вересня 2020 14:00
Понад тисячу першокурсників прийняли посвяту та стали студентами Луцького національного технічного університету. Традиційно, на студентів-першокурсників покладають великі надії, називаючи їх новими "Стівами Джобсами" та "Ілонами Масками".

Посвята відбулася 22 вересня на території вишу.

Розпочалося дійство зі святкової ходи. Потому під час представлення факультетів студентам та їхнім батькам розповідали коротеньку історію про них.
А вже невдовзі першокурсники отримували вітання від керівництва університету, представників обласної влади, духовенства та батьків.

Першою привітала студенство голова Волинської облради Ірина Вахович.

«Для Волині цей навчальний заклад є особливим, адже потенціал технічної, інженерної та економічної освіти є просто неймовірно великий. Інтелект українця визнаний у всьому світі. Я вдячна, що ви вибрали вітчизняний навчальний заклад. Якби сьогодні я була на вашому місці, то сказала б, що ці роки потрібно використати не лише для навчання, а й для згуртованості», – зазначила Ірина Вахович та побажала студентам не витрачати свій час даремно.
Заступник декана факультету екології, туризму та електроінженерії Ірина Бандура наголосила, що вперше вона говорить словами не викладача, а щасливої мами, адже її донька та племінниця стали студентками ЛНТУ.

«Бажаю вам таких студентських років, які будуть насичені подіями, враженнями, зустрічами і найкращими друзями. Щоб кожен з вас міг сказати: тут я був щасливий. Ви – наша майбутнє», – сказала Ірина Бандура.
Після вітальних слів для студентів показали невелечних музичний та танцювальний концерт. Відзначимо, що десять студентів-першокурсників, які набрали на ЗНО понад 190 балів, отримали відзнаки від університету.
Завершилося дійство традиційним флешмобом – танцями першокурсників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ВАСЯ Показати IP 22 Вересня 2020 14:26
карантин, маски, дистанцІя все як рекомендовано!!
B-2 Показати IP 22 Вересня 2020 15:32
Ярмарок марнославства
Пффф Показати IP 22 Вересня 2020 16:26
які ще Ілони Маски чи Стіви Джопси? це все майбутні базарники або заробітчани!
Тарас Терлецький Показати IP 23 Вересня 2020 07:24
Допис носить не документальний, а художній характер.
свідОК Показати IP 23 Вересня 2020 09:54
За одні порушення карантину того керовніка треба гнати з того ВУЗу!!!
60/66 Показати IP 23 Вересня 2020 12:53
Фото танцівниць з задертими ногами особливо порадувало , вдалішого не знайшлося))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus