USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Імовірний вбивця водія BlaBlaCar міг загинути через вибух гранати, що була в кишені

25 Березня 2019 22:45
Імовірний вбивця водія BlaBlaCar Тараса Познякова міг загинути внаслідок детонації гранати, що у цей момент лежала в кишені його штанів. Зокрема, правоохоронці виявили у квартирі, де сталався вибух, фрагменти підривача УЗГМ-2, передає 24 канал.

Увечері 23 березня у Києві на проспекті Науки стався вибух, внаслідок якого загинув громадянин Росії. За інформацією Нацполіції, чоловік перебував у розшуку за вбивство, а у столиці України винаймав квартиру. На місці інциденту правоохоронці вилучили фрагменти саморобного вибухового пристрою, кілька паспортів різних держав і мобільні телефони. Попередня причина – необережне поводження з вибухівкою.

Як повідомили джерела у правоохоронних видання УНН, фахівці у квартирі, де сталася подія, виявили фрагменти підривача ручної гранати УЗГМ-2. До слова, сусіди небіжчика також говорили, що імовірно, вибухнула граната.

За попередніми висновками судмедекспертів, в момент вибуху, вибуховий пристрій перебував у кишені штанів загиблого.

Колишній радник голови СБУ Ярослав Антоняк переконує, що йдеться про Луана Кінгісеппа. Саме його підозрюють у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова, яке сталося у 2016 році.

За словами Антоняка, правоохоронці у його квартирі виявили паспорти громадянина України на ім’я Карпов Андрій Вікторович, що народився 15 серпня 1996 року, та паспорт громадянина Росії на ім’я Кінгісепп Луан Миколайович, що народився 23 березня 1991 року. Крім того, було виявлено чотири паспорти громадян України на різні прізвища. Він додав, що після вибуху з квартири вибігла дівчина кавказького походження та зникла у невідомому напрямку.

Наразі у поліції інформацію, що загинув саме Кінгісеппа ані підтвердили, ані спростували, пояснюючи це таємницею слідства.

Нагадаємо, Тарас Позняков, який виїхав 4 квітня 2016 року зі Львова до Києва і знайшов попутників за допомогою сервісу BlaBlaCar, зник на шляху до місця призначення. Згодом його оголосили у розшук. 12 квітня на Київщині було знайдено автомобіль Познякова.

За попередньою версією поліції, водій зник через наміри зловмисників заволодіти його транспортним засобом. 4 серпня 2016 року поліція Хмельницької області затримала підозрюваного Дмитра Голуба. Другий підозрюваний – громадянин РФ Кінгісепп – був оголошений у розшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Інна Показати IP 26 Березня 2019 06:30
Раніше писали, що імовірні вбивці були учасниками АТО і Правого сектору.
Всезнайко Показати IP 26 Березня 2019 10:19
На одну падлюку менше стало...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus