USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інфекційна лікарня отримала ліки першої необхідності

28 Грудня 2017 22:17
За сприяння голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці для обласної інфекційної лікарні передали ліки першої необхідності. Їх доставили радник голови обласної ради, голова фракції «УКРОП» Вячеслав Рубльов, директор КП «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк та депутат Луцької міської ради, радник голови обласної ради Олександр Козлюк, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Як розповів Михайло Півнюк, ці препарати в першу чергу потрібні людям, яким надають першу допомогу в цьому медзакладі.

«Ми передаємо анальгетики, інфузійні розчини, гормональні, антигестамінні препарати і також інсулін. Наше комунальне підприємство постійно передає необхідну допомогу медичним закладам, – розповідає Михайло Півнюк.
«Звісно, хотілося б, щоб медичні заклади були забезпечені всім необхідним і не потребували такої допомоги від благодійників. Проте в нинішніх реаліях таке неможливо. Тому ми вдячні за будь-яку допомогу, яку нам надають», – каже головний лікар інфекційної лікарні Руслан Морочковський.
«Коли людина потрапляє в лікарню і в неї немає коштів, щоб заплатити за лікування, мають бути якісь препарати, аби рятувати життя», – додає депутат Волиньради Вячеслав Рубльов.

Також Вячеслав Рубльов повідомив колективу лікарні, що вже виготовлена проектно-кошторисна документація на ремонт приміщень інфекційної лікарні.

«В першу чергу тут мають бути створені комфортні умови для пацієнтів. Адже навіть, якщо тут стоятиме якісна діагностична апаратура, сюди ніхто не захоче їхати на лікування. Тому, в першу чергу, тут має бути хороший ремонт, а тоді вже можна купувати техніку, – переконаний депутат. – В обласному бюджеті-2018 буде пункт про медицину і роботи в інфекційній лікарні будуть профінансовані».

В бюджеті Луцької міської ради на 2018 рік вже передбачили 10 мільйонів гривень додав Олександр Козлюк.

«Ці кошти передбачено на реконструкцію і ремонт приміщення інфекційної лікарні. 50% пацієнтів – лучани, тому, вважаю, що гроші виділили правильно», – каже Олександр Козлюк.

«Дуже багато років на комунальні заклади охорони здоров’я влада не звертала увагу. Були окремі установи, яким виділялися кошти на ремонти, апаратуру чи інші потреби. Нинішній склад депутатів обласної ради, яку очолює Ігор Палиця зацікавлені в тому, щоб забезпечити медичну галузь усім необхідним і працювали для волинян», – підкреслив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus