USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інформація про те, що ворог пройшов вглиб Волинської області, неправдива, – мер Луцька

24 Лютого 2022 11:16
Інформація про те, що ворог пройшов вглиб Волинської області, не підтвердилась. У місті створений резерв води на випадок надзвичайної ситуації, комунальна техніка заправлена і працює в звичному режимі.

Про це у відеозверненні повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

«У мережі з’явилася інформація про те, що ворог пройшов на 5 км вглиб Волинської області. Ні військові, ні спецслужби цього не підтверджують», – про це заявив мер міста Луцька.

«У місті створено резерв води на випадок надзвичайної ситуації. Техніка буде довозити воду в місця роздачі», – сказав він.

Як зазначив, техніка комунальних підприємств Луцька заправлена пальним і працює в звичному режимі. Сам міський голова знаходиться на своєму робочому місці, як і працівники Луцької міськради.

За розпорядженням міського голови з метою безпеки відключено котельню на вулиці Карбишева.

Читати ще: На кордоні Волині з Білоруссю – спокійно, залишайтесь вдома: звернення голови Волинської ОДА Погуляйка

«Вибухи, що лунали в місті, – з військового аеродрому. На даний момент встановлюють їх походження. Поранений один працівник ГУ ДСНС. Його здоров’ю нічого не загрожує. Зберігаємо спокій, не допускаємо паніки», – йдеться у зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus