USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На кордоні Волині з Білоруссю – спокійно, залишайтесь вдома: звернення голови Волинської ОДА Погуляйка

24 Лютого 2022 09:27
На українсько-білоруському кордоні в межах Волинської області нічого не відбувається, військові несуть службу в посиленому режимі. Волинянам слід не піддаватись паніці, на місці з самого ранку працює оперативний штаб.

Про це у своєму зверненні до волинян заявив очільник Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

«Найперше зберігаємо спокій. Всі правоохоронні органи підняті за сигналом тривоги», – каже він.

Щодо ранкових вибухів в районі Луцького військового аеродрому, то голова ОДА зазначив, що наразі там працює слідчо-оперативна група і з’ясовує всі обставини. Та додав, що попередня інформація вже є, але її поки не розголошують. Ймовірно, спрацювали вибухові пакети.

«Президент оголосив воєнний стан, в нас штаб працює з 6 ранку. Все від нас необхідне буде зроблено. Прошу всіх перебувати вдома, працюють тільки стратегічні підприємства. Ми будемо виходити на зв’язок і повідомляти.

Людських жертв на аеродромі немає. На кордоні Білорусі з Волинською областю нічого не відбувається, прикордонники несуть службу в посиленому режимі», – заявив Юрій Погуляйко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus