USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Інформацію про порушення волинські перевізники забувають за місяць

21 Серпня 2009 10:03
Тимчасово виконуючий обов’язки начальника територіального управління Головтрансінспекції в області Ігор Лейбик розповів, що на Волині проводиться чимало зборів із перевізниками, проте почуте вони уже за місяць забувають і знову порушують правила. Про це 20 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
Пан Лейбик зауважив, що від початку року із перевізниками було проведено 14 семінарів та зборів. Наприклад, минулого тижня було перевірено 37 автівок, складено 11 актів та прийнято 15 постанов. Стягнено фінансових санкцій на суму у 14 тисяч гривень.
Також тимчасово виконуючий обов’язки начальника територіального управління Головтрансінспекції в області Ігор Лейбик відзначив позитивний вплив розмов із перевізниками, адже від початку року порушень поменшало. У цифровому еквіваленті цей показник становить на тисячу менше у порівнянні із аналогічним періодом минулого року.
Загалом, сума фінансових стягнень від початку року становить 371 тисячу гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus