USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ініціатива Тимошенко про відповідальність Гонтаревої – плагіат, – Ляшко

23 Листопада 2016 20:52
Глава Партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко не підтримала в березні 2015 року ініціативу щодо відставки глави НБУ Валерія Гонтаревої, тому що брала участь в схемах влади, - заявив лідер Радикальної Партії Олег Ляшко.

Про це повідомляє Гордон.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко подзвонив главі партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко і звинуватив її в плагіаті ініціативи про відповідальність глави Нацбанку України Валерії Гонтаревої. Про це повідомив сам Ляшко в Facebook.

"Я щойно подзвонив Юлії Тимошенко і сказав, що її "ініціатива" про відповідальність глави Нацбанку Гонтаревої - це плагіат. Ще в березні 2015 року я з колегами по фракції Радикальної партії зареєстрував проект постанови з вимогою до Президента Порошенка звільнити його спільниці Гонтареву і залучити її до кримінальної відповідальності ", - заявив нардеп.

Він зазначив, що тоді ініціатива його партії не знайшла підтримки.

"Тимошенко і її підкаблучник Сергій Тарута мовчали, як у рот води набрали, і відмовилися підтримати нашу ініціативу, хоча я їх покликав приєднатися до нашої боротьби з банківською мафією Порошенка. Але Тимошенко було все одно, тому що вона в цей час разом з газовим олігархом Олександром Онищенком, якому продала посаду міністра екології, дерибанила мільйони доларів ", - заявив Ляшко.

Заі слів нардепа, зараз "московській зозулі" Тимошенко треба "відмитися від порочного зв'язку" з політиками Віктором Медведчуком, Сергієм Льовочкіним, а також бізнесменом Дмитром Фірташем, тому вона "згадала" про злочини Гонтаревої і вимагає її відставки.

"Тимошенко разом з Порошенком і Гонтаревою відповідальна за банкоцид і пограбування українців. Якби вона не мовчала і боролася разом з нами, а не відсиджувалася, мільйони людей не втратили б своїх заощаджень", - додав лідер Радикальної партії.

На брифінгу 23 листопада Тимошенко заявила, що управління Гонтаревої Національним банком України призвело до різкого падіння частки капіталу українських банків в загальному капіталі банківської системи країни і пообіцяла звернутися в СБУ із заявою про злочин. Зі слів Тимошенко, дії глави НБУ підпадають під кваліфікацію державної зради.

Нагадаємо, опозиційні до влади політичні партії почали боротьбу один з одним в очікуванні можливих парламентських перевиборів, переконує «Газета по-українськи». Так, зараз головний конкурент Радикальної партії – не «Блок Петра Порошенка», а «Батьківщина» і «Опоблок».

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: ПРОВАЛ ПЛАНУ ДЕСТАБІЛІЗАЦІЇ СТАВ ПОРАЗКОЮ ДЛЯ ТИМОШЕНКО. ОГЛЯД ЗМІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тая Показати IP 24 Листопада 2016 02:25
Думаю, що Ляшко зїхав і вже нижче не поїде бо нема де. Те що він стараєтся принижити Ю.Тимошенко то інакше як принижуваням самого себе назвати не можна. Ще донедавна здавалося що він нормальний, але те як насідає на Ю.В. свідчить про те, що ведеться як скаженіла собака. Тим самим доказує, що так як і його наглядачі розкрадає Україну і українців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus