USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Іноземець намагався вивезти через «Ягодин» історичні цінності

2 Лютого 2015 10:49
Прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону ініціювали додаткову перевірку автомобіля «Сітроен», яким громадянин Литви прямував із України до Польщі через пункт пропуску «Ягодин». Іноземець віз велику кількість старовинних предметів. Про це інформують у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Для оформлення чоловік обрав смугу руху «зелений коридор». Проте у ході проведеного спільного з працівниками митниці огляду у транспортному засобі виявили велику кількість різноманітних речей, які можуть мати історичну та культурну цінність.

В автівці знайшли піднос для самовара, металеву шкатулку з розп′яттям Ісуса Христа, металевий гаманець, Ікону з зображенням святого, хрест з Розп′яттям Ісуса Христа, дві медалі, на лицьовій стороні яких зображення Христа, глиняний предмет, на якому був напис 1387-1397 роки та порцелянові статуетки тощо. Крім того, працівники пункту пропуску виявили дві гільзи до мисливської рушниці 12 калібру, магазин для автомата ППШ та фотоапарати, годинники, книжки, хрестики, ікони, нагрудні значки часів СРСР.

Про дане правопорушення повідомили співробітників СБУ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus