USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Інспектор, який впізнав вандалів з луцького парку, отримає нагороду

12 Лютого 2019 09:13
Інспектора муніципальної варти, який знайшов вандалів, що зламали світильник у Центральному парку міста Луцька імені Лесі Українки, нагородять від Луцької міськради.

Про це стало відомо під час оперативної наради у стінах Луцької міської ради 12 лютого.

Так, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт висловив слова вдячності усім причетним, хто допоміг знайти вандалів, які зламали ліхтарі у парку.

«Вандалізм не ми придумали, але місто від цього дуже потерпає. До прикладу, у парку важкі лавки. Як їх можна підіймати та кидати в канаву? Навіщо? Але саме так веселиться певна частина нашого населення. Ці явища явно не надають авторитету місту. Це ж в якому це треба бути стані, як мислити, щоб таке робити? Коли одні за свої кошти дарують місту прекрасний світильник, а ті, що за своє життя нічого місту не дали, його ламають. Це весело? А тим часом молоді дівчата, хлопці так веселяться», - обурюється посадовець.

Він звернувся до начальника управління освіти Зіновії Лещенко із проханням організувати проведення виховних годин у школах та училищах Луцька з приводу попередження актів вандалізму серед молоді.

«Така поведінка є неприпустимою, потрібно поважати чужу працю», - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Центральному парку Луцька вандали спеціально поламали ліхтар. Усе це молоді люди знімали на відео, яке, власне, й допомогло знайти зловмисників. Лучанин, який зламав ліхтар, пообіцяв своїм коштом відремонтувати його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сем Показати IP 12 Лютого 2019 13:00
проведення виховних годин у школах та училищах Луцька - ніяк від совка відійти не можуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus