USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Інтернет-телебачення «ВН» розділилося на денні і вечірні ефіри

17 Березня 2010 14:23
Від завтра, 18 березня, інтернет-телебачення «Волинських новин» виходитиме двічі на день – денними і вечірніми ефірами.
Як розповів головний редактор «Волинських новин» Юрій Ричук, це зроблено, аби відділити тематичні огляди і відео-чат-конференції від формату «Вечірні посиденьки».
«В ході становлення цього відеопроекту стало зрозуміло, що вечірні ефіри «ВН» повинні бути більш розважальними. Адже важко зацікавити інтернет-користувача обговорювати увечері, після робочого дня, серйозну проблему. Бо ж якраз можливість не лише послухати-подивитися, а й поспілкуватися нашому читачу з гостями у студії  - одна з головних «фішок» інтернет-телебачення, яку оцінили наші читачі» - пояснив Ричук.
Тому редакція «ВН» прийняла рішення від завтра проводити два ефіри. Політика, економіка, культура, спорт, бізнес, влада,  зустрічі з впливовими і цікавими людьми з цих сфер – такою буде тематика денних ефірів. Мода, краса, здоров’я, побут, автомобілі, розваги, інтим,  плітки  - про це говоритимуть на «ВН» у вечірніх ефірах.
Отож, завтра, у четвер, 18 березня у денному ефірі – розмова з луцьким бізнес-тренером Людмилою Кравчук. Говоримо про те, наскільки важко сьогодні стати успішним бізнесменом, чи багато для цього треба знати, і чи можливо пройти на Волині якісні бізнес-курси.  Початок розмови – о 14.00.
Післязавтра, у п’ятницю 19 березня, зустріч з луцьким гуртом «В.О.Д.А.», який нещодавно пройшов відбірковий тур популярного конкурсу «Україна має талант». Розпочинаємо говорити о 16.00.
На анонси ефірів наступного тижня чекайте у п’ятницю, 19 березня.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Михайло Наход Показати IP 17 Березня 2010 14:52
Шановні друзі-редактори, скажіть чи можна якось (десь) дивитись записи того що відбувалоь під час ефіру? Не завжди є можливість дивиттись вас у певний визначений час. Наперед вдячний за відповідь.
editor Показати IP 17 Березня 2010 15:05
До Михайла Находа: обов"язково буде. Сподіваємося, з наступного тижня графік ефірів буде остаточно узгоджений, відтак будемо й повтори робити: скоріш усього, наступного дня, у першій половині дня. Про що додатково анонсуватимемо. А щоб дивитсия це у запису, запускаючи його з плеєра - технічна можливість покуи що вивчається, адже проблема - об"єм відео. Поки що - можемо повтор включати у найбільш зручний для більшості глядачів час. Для того, до речі, в тому числі ми й зробили денні ефіри
до editor Показати IP 17 Березня 2010 16:20
А не для того, що ввечері це ноу-хау від ВН ніхто не дивився? Та й новини ваші стали такі благенькі. Не по Сеньке шапка, Юрасю:)
ротіде Показати IP 17 Березня 2010 16:26
Читай уважніше, умнік (умніца?): увечері ніхто ефірів не відміняв
Постійний читач Показати IP 17 Березня 2010 22:08
Не згодна з тим, що новини стали "благенькі", але, звичайно, кожен має право на власну точку зору. Та безперечно одне: "ВН" - найкращі. Наразі достойнішого інтернет-видання на Волині немає. Ні ВІП, ні ВП не дотягують до рівня ВН
Юрась Показати IP 18 Березня 2010 09:59
Слухай, от не заспокоїшся ти ж ніяк! Певно десь там і ляльку Вуду з моїм зображенням зробила, нє? ;-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus