USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Промокоди на тарифи стрімінгових платформ увійшли в першу десятку рейтингу популярності: дані сервісу Emporium*

27 Грудня 2023 15:14
У 2023 році, як і прогнозували аналітики споживчого ринку, в Україні сформувався стійкий тренд на економію. Необхідність перейти до раціонального споживання товарів та послуг зовсім не означає, що українці різко зменшили кількість покупок. Скоротити витрати люди намагаються іншими способами. Покупці частіше стали замовляти акційні товари та використовувати промокоди на знижку.

Тенденція щодо застосування знижкових кодів стала масштабнішою. Згідно з результатами аналізу пошукових запитів, який провели експерти Emporium, українців у 2023 році цікавили промокоди не лише для отримання знижок на одяг, електроніку чи косметику.

У яких категоріях збільшився попит на промокоди


Суттєві зміни, згідно з даними сервісу Emporium, відбулися в тих групах, на які раніше споживачі звертали мало уваги. Серед них такі:

інтернет-телебачення та онлайн-кінотеатри. Підписка на стрімінгові сервіси поки що не є всеохопною. Проте кількість тих, хто вирішив переглядати фільми та інший контент у безпечному режимі, упродовж року зросла. Зокрема приблизно 24% користувачів сервісу шукали промокод Sweet.tv, щоб скористатися пільговим тарифом. Також на понад 26% збільшилася кількість запитів на промокод Мегого https://emporium.com.ua/shops/megogo-net. Зростанню інтересу до інтернет-телебачення сприяють знижки на підписку з промокодом. У Sweet.tv, це, наприклад, тиждень безплатного доступу до контенту чи 21 день перегляду за ціною 1 грн. У Мегого – 15 днів безплатного перегляду Кіно+ чи вартість передплати «Максимальна»за 29 грн на тиждень. Також користувачів приваблює тематичне розмаїття. Крім фільмів та серіалів, глядачі мають можливість переглядати спортивні, розважальні, музичні, пізнавальні передачі. Перевагою стрімінгових платформ є й відсутність реклами.

страхування. Обов’язковою для українців є так звана автоцивілка. У 2023 році з застосуванням промокоду на знижку (в середньому це 10% від вартості) страховий поліс оформили близько 35% автовласників. Збільшився також попит на знижки для оформлення договорів туристичного та медичного страхування – майже на 20%. Приблизно 32% користувачів цікавилися промокодами для отримання знижок на оформлення поліса КАСКО.

фінансові компанії. Загалом у 2023 році, за попередніми даними, українці оформили близько 9 млн кредитних угод у МФО. Частка тих, хто брав мікропозику з застосуванням промокода для отримання більш вигідних умов, зросла за рік приблизно на 12%. Найчастіше коди на знижку шукали ті, хто вперше вирішив позичити гроші в МФО.

Збільшення запитів на знижкові промокоди експерти Emporium зафіксували також у таких категоріях, як книги, освіта, подорожі та туризм. Це свідчить, що попри фінансову скруту, українці намагаються жити повноцінно та підвищувати свій рівень знань, опановувати нові професії.

Emporium – це незалежний агрегатор знижок, який співпрацює з вітчизняними та міжнародними брендами. На сайті доступно більш як 10 000 актуальних промокодів, бонусів, акцій та купонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus