USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

У Codes з’ясували, як знижки вплинули на зростання популярності українських стрімінгових сервісів*

27 Грудня 2023 17:34
Інтернет-телебачення та онлайн-кінотеатри стають звичним явищем у житті українців. Дедалі більше людей вважають за потрібне оформити підписку на стрімінговий сервіс і почуватися безпечно під час перегляду фільмів та іншого контенту. Ринок потокового інтернет-телебачення в Україні лише формується, проте певні тенденції уже намітилися. Їх суть та особливості з’ясовували експерти Codes. І отримали цікаві результати.

Що відбувається на ринку онлайн-кінотеатрів


Хоча легендарний Netflix має величезну бібліотеку, підписку на сервіс українці оформлюють досить рідко, оскільки більшість контенту не дублюється українською мовою, там немає тестового періоду, а ціни досить високі.

Натомість, за оцінками аналітиків Codes, упродовж року зросла популярність українських стрімінгових платформ та онлайн-кінотеатрів. Сприяли збільшенню попиту знижки, які забезпечує, приміром, промокод Sweet.TV. Крім знижок на підписку, після активації коду користувачі отримують й інші вигоди.

Принагідно зазначимо, що код купона на знижку українці застосовують для замовлення найрізноманітніших товарів та послуг.

Крім уже згаданих сервісів потокового мовлення, на ринку стрімінгових послуг працюють й інші компанії. Конкуренція змушує їх дбати про якість та різноманітність контенту, що вигідно користувачам, та впливає на формування цінової політики.

Так, наприклад, на платформах Megogo, Sweet.TV, «Київстар ТБ» чи Vodafone TV підписник може прив’язати до одного облікового запису до п’яти пристроїв.

Приваблює користувачів також тематичне розмаїття передач. Окрім серіалів та розважальних шоу, підписка дає доступ до кількох сотень телеканалів, включно з дитячими, музичними, спортивними, пізнавальними. Що дорожчий тариф, то більше контенту можна переглядати.

До переваг передплаченого інтернет-телебачення належить також відсутність реклами та можливість переглядати улюблені програми в записі.

Які знижки можна отримати з промокодом



Так, уже згаданий вище онлайн-кінотеатр Sweet.TV пропонує користувачам, приміром, такі пільги:

безплатний доступ до онлайн-ТБ упродовж семи днів;

підписку на 21 день за 1 грн;

акційну ціну 99 грн на тариф S тощо.

Цікаві пропозиції робить також сервіс YouTV. Наприклад, доступ упродовж двох тижнів до будь-якого пакета послуг за 1 грн чи перегляд 162 каналів безплатно.

Загалом у масштабах держави стрімінговими сервісами послуговується порівняно небагато людей – близько трьох мільйонів. Та їхня кількість з кожним місяцем зростає. Готовність платити за контент замість завантаження піратських копій користувачі в основному пояснюють бажанням дивитися якісні фільми, шоу, слухати музику, уболівати за улюблених спортсменів тощо.

Codes – це інформаційний сервіс, який пропонує безплатні промокоди та купони для багатьох відомих брендів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus