USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інтернет флеш-моб: українці та іноземці читали Конституцію. ВІДЕО

2 Червня 2013 09:36
Всеукраїнський флеш-моб запропонував блогер зі Львова Петро Нека. Українці та іноземці записували відео, на якому читали чи розказували напам’ять одну зі 161 статей Основного закону і викладали ролик в мережу, - пише Високий замок.

«Ідея виникла спонтанно. Два тижні тому я йшов на вокзал, щоб вирушити до Києва, і побачив сітілайти з привітаннями до Дня Конституції. Я подумав, що політики самі не знають і не дотримуються Конституції, було б добре їм нагадати», - розповідає львів’янин Петро.

Для нього досвід організації флеш-мобу – перший. Петро зізнається, що це було не важко: «Я лише написав текст і закинув в інтернет».

«Найважче було чекати наступного відео знятого після себе. В таких випадках дуже важливо, щоб були перші послідовники, можливо, навіть важливіше за старт самої ідеї. Бо ж ідея без послідовників мало чого вартує», - додає блогер.

Статті, які мали зачитувати на камеру, розбирали швидко – заявок було 118, а от самих відео – 64. Записували не лише українці, статті читали іноземці з Японії, Мексики, Туреччини.

Сам організатор впевнений: такі акції перш за все допомагають знайти людей подібних до самих себе в плані якихось поглядів чи ідей і зрозуміти що ти не сам.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus