USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Інтимного спілкування не було, – актор з Волині Талашко відреагував на секс-скандал зі студентками

10 Серпня 2021 15:54
Днями кілька дівчат звинуватили викладача театрального університету Володимира Талашка в сексуальних домаганнях. Він запрошував їх додому під приводом репетицій, фотографував оголеними та схиляв до інтиму. Однак сам актор все заперечує.

Про це повідомляє 24showbiz з посиланням на сюжет ТСН.

75-річний Володимир Талашко відмовився публічно коментувати ситуацію та говорити на камеру. Натомість він вийшов на зв’язок з журналістами телефоном. За словами актора, у нього ніколи не було інтимних стосунків зі студентками чи абітурієнтками.

«Роздягав, цілував – такого не було. Не пам’ятаю, не знаю, не було. Якогось спілкування інтимного не було, – відповів Володимир Талашко.

Водночас викладач Київського університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого не став заперечувати, що кликав дівчат додому. Репетиції в його квартирі відбувались нібито в рамках навчального процесу.

«Я не знаю, у мене інколи під час навчання репетиції проходили, але це було не одна, дві, три, чотири, п’ять, це було, як кажуть, в етапах роботи», – заявив Талашко.

Реакція університету на секс-скандал

«Ніяких офіційних паперів, ніяких заяв, ніяких усних повідомлень ніколи не надходило. Навіть чуток на таку тему я ніколи не чула», – повідомила проректорка з наукової роботи Галина Миленька.

Натомість Яніна Соколова, яка закінчила Карпенка-Карого, стверджує, що «ректор вишу знає про все й мовчазною згодою фактично покриває». За словами громадської діячки, Володимир Талашко – не єдиний розбещувач молодих дівчат, адже до неї чіплялися й інші метри.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
пЕТРО Показати IP 10 Серпня 2021 16:07
Яніна соколова піздеььт не буде, повіримо
Вася Показати IP 10 Серпня 2021 16:59
От і пойми тих бабів. Спочатку хоче все і зразу, просто рогатку роздвинувши. Потім кричить - "гвалт, дамагатільство". Чергові "нетакі"?)
Народна прокуратура Показати IP 10 Серпня 2021 17:50
Домагання у 75 років? Серйозно?
75 до Народна прокуратура Показати IP 10 Серпня 2021 20:04
У 75 так, як у 25, тільки трохи краще. Є досвід, більше цінується краса жіночого тіла, все робиться без поспіху і не ради галочки для "обовязкової програми". Тут "програма" дозвільна. Доживете - спробуєте.
Оля Показати IP 10 Серпня 2021 18:41
Стара приказка говорить: "Вооружен, но уже не опасен".
Анонім Показати IP 11 Серпня 2021 09:38
думаю та не правда це.просто мода в світі на зізнання в згвалтуванні .вже ж 75років .які домагання?
Олександр Показати IP 11 Серпня 2021 18:54
Це якийсь хайп. Нове покоління, нові поавила. Воздасться кожному.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus