USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Секс-скандал довкола актора родом з Волині: акторка розповіла, як викладач змушував її роздягатися догола

14 Серпня 2021 16:11
Секс-скандал довкола українського актора родом з Волині Володимира Талашка набирає все більших обертів.

Так, зірку «В бій ідуть лише старі» звинувачують колишні студентки, абітурієнтки та відомі акторки у сексуальних домаганнях. Зокрема, жертвою харасменту була відома українська журналістка та телеведуча Яніна Соколова, пише ТСН.

Своєю історією також поділилася акторка Анастасія Вергелес. Вона розповіла на сторінці у Facebook, що студенткою навчалася у майстерні зірки. Настя пригадала, що закінчила другий і останній курс з двійками, оскільки, «вперто відмовляла на його різні «провокації». Так, Талашко нібито також запрошував її додому щоб «порепетирувати», змушував її роздягатися.
«1 раз він все таки це зробив перед всім курсом, він 3 години мене різними педагогічними мутками провокував, аби я роздяглась. Зараз це все смішно і сумно, але тоді я не розуміла що відбувається абсолютно. У мене з’являлись думки, що, можливо, я дійсно не заслуговую навчатись в такому крутому ВНЗ, в такого відомого майстра, що я якась закомплексована, бо не можу просто так роздягтись і зробити етюд голою? І чому мені складно поїхати до нього додому і зробити все, що він хоче, аби отримати роль? І мене запевняли, що це така методологія навчання в творчому ВНЗ», – приголомшила Настя.
Про таку «методологію» навчання Вергелес розповідала своєму батьку. Чоловік поспілкувався із знаменитим викладачем. Тож, аби донька все ж отримала роль, йому Талашко запропонував зробити сцену у майстерні.

«І ще запропонував піти послухати студенток, де вони будуть «махати сіськами». Батько сцену зробив, роль я отримала, під час роботи над якою я майже кожного дня ридала, отримувала психологічну та моральну давку, гноблення, невпевненість в собі і так далі. Ось ці роздягання та просто якийсь треш, про який я вже не сильно пам’ятаю, тоді на курсі ходили чутки, що Талашко запрошує інших дівчат до себе додому, знімає хрестик, коли до них починає залицятись і так далі...» – додала акторка.

Читати ще: Запрошував додому та пропонував інтим: актора родом з Волині звинуватили у сексуальних домаганнях

Анастасія додала, що разом з одногрупницями пішла до деканату, щоб написати заяву, аби викладача в майстерні змінили. Дівчата розповіли про харасмент з боку Талашка, втім, це не дало жодного результату.

«Ми про все розповіли, написали заяву і нам пояснили, що ми не перші, і не останні, що ця заява нікуди не дійде, тому що у нього є «криша» і що нам треба буде або змиритись, або шукати інші рішення, але Володимир Талашко залишиться нашим майстром», – пригадала вона.

Після цього Настя перевступила на інший курс до Тараса Денисенка. Акторка сподівається, що історії про домагання Володимира Талашка почують і він відповість «за свою хвору реальність».
Нагадаємо, сценарист Богдан Панкрухін опублікував у Facebook кілька історій, згідно з якими 75-річний радянський актор Володимир Талашко вчиняв неправомірні дії на адресу дівчат протягом 20 років. У пості зазначено, що Талашко запрошував дівчат до себе додому. Після кількох келихів алкоголю він влаштовував дівчатам фотосесії в стилі ню, а потім намагався зайнятися з ними сексом.

Сам же Володимир Талашко публічної заяви поки не робив, однак у коментарі ТСН телефоном усе заперечував. «Я не знаю, звідки ростуть ноги, але нічого подібного не було».

Також у домаганнях Володимира Талашка звинуватила працівниця Міністерства юстиції Юлія Кондратська.

Міністерство культури та інформаційної політики ініціює службове розслідування після скарг щодо Талашка.

Зараз його відправили у відпустку з подальшим відстороненням від роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Анонім Показати IP 14 Серпня 2021 16:59
студентки 2курсу завжди 20-літні :)
? до Анонім Показати IP 15 Серпня 2021 17:24
Де заяви в поліцію, мокрощолки? Чому вони по цей день (пройшли роки) ТАК І НЕ ПОДАНІ?
чоловік Показати IP 14 Серпня 2021 17:09
Молодець!
член кориспондент Показати IP 14 Серпня 2021 17:54
шановні незадоволені чому зараз а не після злочину
Бо тоді до член кориспондент Показати IP 15 Серпня 2021 17:25
Бо тоді самі лізли до діда, а тепер же ж треба про себе нагадати, бо ж то "звьозди".
До члена-коресп Показати IP 14 Серпня 2021 20:40
Бо мабуть допомагав робити карєру
В. Показати IP 14 Серпня 2021 22:22
Ха ха ха а где раньше были? Ааааа.....?????
Уважна до В. Показати IP 14 Серпня 2021 23:27
А Ви запам'ятали, що відповіли у деканаті на заяву дівчат? - Криша!!! І ось судити треба не лише Талашка, а і ту кришу, яка покривала найганебніший злочин.
Ви хвора до Уважна Показати IP 15 Серпня 2021 17:26
В якому деканаті, уважна ви наша? Заява мала подаватись в поліцію, але чомусь так і не була подана. Щось ті дівулі не договорюють, напевно самі до старого в труси лізли.
мыкола Показати IP 15 Серпня 2021 09:20
предложил,захотела деньжат срубить ,отказался ,тогда получи скандал в домогательстве.всё логично!
Анонім Показати IP 15 Серпня 2021 13:16
Таточки і мамочки, що захищають старого ловеласа, у вас же є доньки. І практично у кожної з них на життєвому шляху був свій Талашко. Ви погано виховували своїх доньок? Ваші доньки шлю...? Ні просто в нашому суспільстві після зізнань у домаганнях було соромно не домагачам, а жертвам. Тому і мовчали, тому і терпіли. А вас, мамочки , невже ніхто з начальників не лапав за дупу? Вам це подобалося? Але мовчали - тому що був такий стереотип - що це нормально. А відкриєш рота - заклюють. Але те що ви тоді мовчали - робить мождивими такі дії до ваших доньок сьогодні. ТО МОЖЕ КРАЩЕ НЕ МОВЧАТИ? Може тоді хоч онучак позбавите від дій таких от залицяльників?
Ой йо йой до Анонім Показати IP 15 Серпня 2021 17:28
Оце так "мамочка" у вас і "бойовий шлях"... Ви з таких бачу "обстріляних" подруг, але не рівняйте всіх по собі.
Таточки і мамочки до Анонім Показати IP 15 Серпня 2021 17:39
Ну дорогенька, зупиніться. Що ж ви всіх під одну гребінку то? Є ж всякі, є і хвой*ди, але є й нормальні дівчата і їх більшість. Що ж то ви так на свою адресу сприйняли?
Ваня Показати IP 15 Серпня 2021 14:28
Таким чином новоспечені повії намагаються заробити грошенят, та набити собі ціну, що ніби-то сам такий-то пер її в тріщини і вона вже не проста, а політічеєская. Мабуть в депутати мітять.
ЗАКОН до Ваня Показати IP 15 Серпня 2021 17:30
Якщо би ці заяви пролунали вчасно, а до поліції були подані відповідні заяви, тоді да, ТОДІ Б до дівчат не було би жодних запитань. А так, то є якийсь піар на своєму ж бл*дстві.
Сима Показати IP 15 Серпня 2021 14:31
Поплавский відкрито говорив по телебаченню що пре студенток (кожен ранок легкий сєкс)і кожна хоче від нього відприска. Так що все гаразд. Радійте що вас пруть.
Фима до Сима Показати IP 15 Серпня 2021 17:31
Хе хе, орел млодий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus