USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Інтимний скандал із співробітником Нацполіції: слідом за студенткою зникла її мама

11 Листопада 2018 12:48
Загадкова історія зі студенткою Наталею Бурейко та її листуванням з нібито заступником начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіції Олександром Варченком обростає новими таємницями. Дівчина виїхала з гуртожитку зі своїм хлопцем, і її більше не бачили, йдеться в сюжеті ТСН.

Вже декілька діб студенти спантеличені і налякані історією Бурейко. Ті, хто її знає, спілкуватися на камеру відмовляються, а поза нею друзі розповідають, що того вечора, коли на її сторінці у Facebook з’явився пост про погрози, вона була у гарному настрої, а близько 21:30 вийшла зі своїм хлопцем, який викликав таксі, і вони вдвох поїхали у невідомому напрямку. Дівчину більше не бачили, на повідомлення друзів вона не відповідає.

Наталя Бурейко, 19 років, ще донедавна звичайна студентка політеху, яка приїхала навчатися до столиці з Херсонщини. Нині її прізвище фігурує у секс-скандалі. Все почалося з посту на її сторінці в соцмережі: студентка писала про «пекло, в яке перетворилося життя» від листування начебто з впливовим силовиком. Друзі Наталі розглядають це фото і кажуть, що воно зроблене точно не в стінах гуртожитку, а вся історія, певні, кимось добре відрежисована. Дівчина наступного дня вибачається за сказане.

Псевдодомагач Олександр Варченко запевняє, що ні з ким не листувався і хтось таким чином підставляє його дружину, яка працює в новоствореному бюро розслідувань. Здавалось би, історії кінець, але де зараз Наталя? Її друзі кажуть, що телефон Наталі досі відімкнений, вона дзвонить подругам інколи сама і каже лише, що жива-здорова. «З нею все добре. Вона у безпеці. Ніхто ніж біля горла не тримає. Я вчора з нею говорила. Їй страшно, що її шукають», - пояснила подруга.

Селище Чаплинка на Херсонщині, де Наталя виросла – її земляки припускають, що сталося якесь непорозуміння. У школі, де вона навчалася, кажуть, що Наталя – одна з найкращих випускниць. Але є цікава деталь: дівчина без жодної помилки описала свою історію російською, яку у школі ніколи не вивчала. «Я навчала цю дівчинку і впевнена, що вона не могла такого зробити вчинку, який розрекламований на Facebook. Я в цій дівчинці впевнена. Російська мова в нашій школі не вивчається уже дуже-дуже давно, і Наташа російську мову не вивчала. Вивчала українську мову», - запевнила заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Рибчук.

Батьки дівчини спілкуватися з журналістами відмовилися. Мати дівчини, яка планувала їхала до Києва, раптом на півдорозі розвернулася і заявила, що донька телефоном їй розповіла, що ні з ким не листувалася, а її сторінку зламали. «Вона в прокуратурі була, подала заяву. Я розумію, що нас використовують, і люди замішані. Я боюся теж. Це зламана сторінка чи використана сторінка – я не знаю. Вона не переписувалася з ним», - стверджує мати студентки Віта Гурейко.

Але у п’ятницю мати в школу, де працює, не прийшла – вона взяла відпустку за власний рахунок. Справу студентки розслідує СБУ віднині під наглядом військової прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 11 Листопада 2018 18:58
Вся херсонщина розмовляє російською і тут нема нічого дивного, що вона описала свою історію російською. Дивно було б, як би українською. Таке враження що хтось хоче знайти руський слід "знайшов".
Коза Показати IP 12 Листопада 2018 15:56
Хтось хоче когось підставити, зловити, натиснути. От як це поки що виглядає. Мало корисної інфи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus