USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інвалід-гастролер, який жебракував у Луцьку, збирає гроші у Франківську

16 Липня 2015 23:10
Олексій Залогін – інвалід з дитинства. У нього атрофовані м'язи. Він подорожує Україною та ніби-то збирає кошти на розробку новітніх візків для інвалідів. Раніше активісти затримали його в Луцьку, сьогодні він жебракує у Івано-Франківську. Про це повідомляє КУРС.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у центрі Луцька інвалід з дитинства разом із поплічниками, одягнувшись у військову форму, просив гроші. На запитання, хто він і що з ним трапилось, останній відповідав щоразу по-іншому. Так, спочатку він називав себе учасником АТО, який втратив повносправність після поранення, згодом казав, що збирає гроші для бійців-побратимів, а, насамкінець, заявив, буцімто, вкладе зароблені кошти на розробку нової моделі інвалідного візочка.

Сьогодні він приїхав до Івано-Франківська, сам родом з Херсонщини. Олексій розповів, що одягнувся у форму бійця, щоб привернути увагу людей. Каже, що візок, на якому він сидить, розробив сам. "Він зручніший за звичні інвалідні візки. На цьому я сиджу високо, майже на рівні із людиною", – каже Олексій.

"У багатьох містах України Олексія Залогіна називають шахраєм та кажуть, що він спекулює на війні в Україні, проте все ж багато людей допомагають йому. Олексій є засновником та головою громадської організації "Axon". З його слів, вона працює у сфері впровадження інноваційних технологій на покращення рівня життя людей", - пише КУРС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Константин Залогин Показати IP 21 Липня 2015 17:21
Более грамотная и правдивая статья http://dnpr.com.ua/content/glavnoe-ne-byt-ravnodushnymi

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus