USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку інвалід-гастролер збирає гроші, спекулюючи на темі АТО

10 Червня 2016 13:14
У Луцьку біля ЦУМу вчора, 9 червня, знову помітили мешканця Херсонщини Олексія Залогіна, який є інвалідом з дитинства і гастролює країною з метою збору грошей з чуйних людей. Прикро, але чоловік неприкрито спекулює на темі АТО, - інформує Вісник+К.

Нагадаємо, у центрі Луцька інвалід з дитинства разом із поплічниками, одягнувшись у військову форму, просив гроші торік в літку. На запитання, хто він і що з ним трапилось, останній відповідав кожен раз по-іншому. Так, спочатку він називав себе учасником АТО, який втратив повносправність після поранення, згодом казав, що збирає гроші для бійців-побратимів, а, насамкінець, заявив, буцімто вкладе зароблені кошти на розробку нової моделі інвалідного візочка.

Згодом гастролер жебракував уже в центрі Тернополя та Івано-Франківська.

У Луцьку жебрак вчора був одягнутий у військовий камуфляж. До речі, в арсеналі Олексія Залогіна не один комплект військової форми. Під час свого першого візиту до Луцька і спілкування з активістами він розповідав різні історії. Спочатку стверджував, що постраждав в АТО, потім запевняв, що збирає кошти на лікування постраждалих в АТО побратимів. Пізніше придумав більш правдоподібну легенду про те, що є винахідником унікального інвалідного візка, і тепер накопичує кошти для того, щоб виготовляти такі ж візки інвалідам АТО.

Ще одна цікавинка - Олексій Залогін сам заснував у рідній Новій Каховці громадську організацію «Аксон», яка безпосередньо ніби й займається збором коштів.

Зі слів активіста Сергія Абрама, який уже понад рік бореться з псевдоволонтерами і шахраями, переодягання у форму приносить гастролеру-попрошайці немалий дохід. Щодня він збирає в середньому по 3 тисячі гривень. У той же час справжні волонтери з величезними труднощами назбирують копійки, щоб допомогти військовим. Формально Олексій Залогін нічого не порушує, тому й поводиться впевнено, навіть нагло, ігноруючи вимоги активістів хоча б зняти військову форму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Маша Показати IP 10 Червня 2016 15:15
саме зараз він тусується біля ЦУМу. Курсує по вулиці Лесі Українки
ДЄСАНТ Показати IP 10 Червня 2016 16:07
Ви не його пряжте, а того хто його привозить і забирає грошики..
Роботяга до ДЄСАНТ Показати IP 10 Червня 2016 22:54
Згідний з вами! П..дло якесь бізнес на цьому робить, і громадські організації на ньому, думаю грошики не малі там крутяться, і не на вокзалі він ночує...
ааааааааа Показати IP 11 Червня 2016 02:15
а полицию хотя бы вызвать, как не судьба? или они только крыс из ботсада спасают?
Юля Показати IP 11 Червня 2016 11:34
Ми дали йому 100 грн. Бо подумали, що він постраждалий з АТО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus