USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Інваліди у Луцьку змушені пересуватися бездоріжжям

28 Січня 2015 13:16
Вихованці центру реабілітації інвалідів у Луцьку змушені рухатися вщент розбитим тротуаром по вулиці Гордіюк.

Про це йшлося під час 69-ї сесії міськради 28 січня.

Із депутатським запитом до міського голови звернулася депутат Олена Голєва. З її слів, до неї звернулися представники соціального центру реабілітації дітей-інвалідів та батьки дітей із цього центру зі скаргами на асфальтове покриття по вулиці Гордіюк в районі будинків № 39, 41 та 47. По розбитій прибудинковій дорозі та вщент розбитих тротуарах, з її слів, батьки змушені везти дітей-інвалідів у інвалідних візках.

Раніше про ремонт покриття просили мешканці будинків поблизу. Представники громади просять в міського голови прийняти рішення про здійснення ремонту дорожнього покриття – потрібно залатати ями та поновити покриття шляхом поточного ремонту, на що передбачити кошти в міському бюджеті.

Депутати підтримали цей запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus