USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Інвентаризація земель: чиновника ОДА розкритикували за «ніяковість перед неробами»

13 Червня 2018 10:35
У низці районів ігнорують процес інвентаризації земель сільськогосподарського призначення: директора департаменту агропромислового розвитку закликали надалі не бути поблажливим та бездіяльним щодо тих, хто порушує закон.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 13 червня.

Директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Горбенко повідомив, що райдержадміністраціям доручили відновити роботу комісій з інвентаризації земель сільськогосподарського призначення. Втім, у районах до цього завдання поставилися по-різному. Лише у 8 районах роботу провели в цілому. В області, з його слів, є чимало неузгоджених земель, які невідомо як використовуються. Налічується 33 тисяч гектарів земель запасу і 15 тисяч гектарів земель резерву.

Голова ОДА Олександр Савченко відзначив, що потрібно говорити до РДА не «просимо», а «вимагаємо надати письмові пояснення, чому не виконана дуже важлива державна робота». Він наголосив, що це одне з його перших розпоряджень, яке досі не виконане.

«В мене багато питань до Вас: Ваша поблажливість, ніяковість. Ви ніяковієте перед неробами, які не виконують державне завдання. Організовуйте роботу», - різко звернувся до чиновника голова ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Він Показати IP 13 Червня 2018 10:50
Мабуть Горбенку треба речі збирати, жниву вати будуть без нього
Кадри Показати IP 13 Червня 2018 11:31
Знаєш, Горбенко, шо в третьому конверті ?
Кіт Показати IP 13 Червня 2018 14:09
Не тривожтесь, Горбенко при всіх владах є, в нього є великий захист збоку одної тьоті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus