USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ірина Федишин привезла до Луцька «Коляду»

13 Лютого 2018 08:56
Відвідати завершальний концерт різдвяного туру під назвою «Коляда» чарівної співачки Ірини Федишин мали змогу лучани та гості міста, які ввечері 12 лютого заполонили Волинський облмуздрамтеатр імені Тараса Шевченка.

Усі охочі прийшли насолодитися неперевершеним голосом та цікавою шоу-програмою, яку підготувала артистка та її команда: зі сцени звучали українські колядки та щедрівка в авторській обробці, а також танцювальні номери біблійно-різдвяних мотивів.

Співачка розповіла шанувальникам, як Різдво святкують у її родині і наскільки багато значить для неї це свято та поділилася теплом і ніжністю зі своїми фанами за допомогою композиції «Спи, Ісусе, спи».
Під час концерту присутні згадали і тих, кого вже немає на цьому світі, про тих, хто довів свою мужність та відданість державі, а тепер «стали для нас зірками на небі».

Невеличкі паузи, які дозволяли виконавиці змінювати концертні костюми, заповнювали танцювальними сценками, які демонстрував шоу-балет: танцюристи перевтілювалися у ролі Ангела, Ірода, Смерті, Кози та Санти та ін.

Захоплені дітлахи майже засипали співачку букетами. «Мені, насправді, дуже приємно, адже я вже неодноразово бувала у вашому місті і кожного разу ви, наче вперше, так тепло мене зустрічаєте! Дякую, Луцьк!» - відзначила артистка та презентувала композицію «Ой чи є, чи нема пан господар».

Шанувальники активно підспівували улюбленій виконавиці, а згодом почали і підтанцьовувати, а Ірина Федишин лише більше розпалювала аудиторію.

Публіка із надзвичайною теплотою прийняла улюблену артистку та її композицію «Україна колядує»!

На захід завітала і переможниця розіграшу квитків на концерт Ірини Федишин, який провело Інформаційне агентство Волинські Новини, Юлія Бутакова: «Насправді, я не повірила, коли мені повідомили про виграш, подумала, що розігрують мене. Було стільки позитивних емоцій, що важко передати! Мені дуже подобається Ірина Федишин та її творчість, кожна пісня особлива по-своєму, але моя улюблена – «Малесенькі долоньки». Тож виграш для мене став справжнім подарунком!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Лютого 2018 09:18
Яка співачка - стільки й людей у залі.
Ірина Показати IP 13 Лютого 2018 10:21
Гарний концерт) варто було відвідати....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus