USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ірина Констанкевич пообіцяла дбати про соціально незахищених лучан*

1 Жовтня 2014 19:20
Ірина Констанкевич як кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 22 відвідала Луцьку міську територіальну первинну організацію товариства сліпих УТОС, а також Луцький геріатричний пансіонат, де поспілкувалася із членами організацій, вислухала їхні основні проблеми і обумовила шляхи їх вирішення.

Так, Ірина Констанкевич посприяла прокладенню із бруківки доріжки до приміщення товариства УТОС, вартість якої становитиме 250 тисяч гривень. Про важливість проблеми для людей, котрі страждають через хворобу із зором, свідчить той факт, що вже три роки вони «оббивають» пороги черствих чиновників. Тільки після втручання Ірини Мирославівни вони нарешті зможуть дочекатися облаштування території навколо їхньої установи.

Ірина Констанкевич розповіла, що вже неодноразово відвідувала Волинську обласну організацію Українського товариства сліпих: «Намагаюся підтримувати вас у різний спосіб. У благодійному «Фонді Ігоря Палиці – Новий Луцьк» реалізуємо кілька програм, які спрямовані саме на людей із особливим потребами. Це люди з дуже великою мотивацією до життя. Вони є дуже творчими, активними. Неодноразово була на їхніх концертах, заходах, присвячених дням пам’яті Лесі Українки, Тараса Шевченка».
Ірина Мирославівна розповіла, що сприятиме вирішенню проблем людей із особливими проблемами і надалі: «Оскільки я офіційно зареєстрована як кандидат у народні депутати України, і моя виборча програма вже розміщена на офіційному сайті Центральної виборчої комісії, то я готова обговорювати шляхи її реалізації із лучанами. Соціальний блок - один із основних у моїй програмі. Разом із освітніми проблемами, соціальні, першою чергою, стосуються останніх років мого життя. Готова розглядати окремі проблеми з тим, аби їх вирішувати на законодавчому рівні, ініціювати покращення соціальних умов у нашому місті».

Голова Волинської обласної організації УТОС Юрій Симончук подякував Ірині Мирославівні за постійну увагу до їхньої організації та її членів: «Просимо і надалі враховувати проблеми незрячих людей. У Луцьку наша організація нараховує понад півтисячі членів, тому з нашою думкою варто рахуватися».

1 жовтня, коли в усьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, Ірина Констанкевич відвідала Луцький геріатричний пансіонат. Нині там проживають понад 160 осіб похилого віку, а також інваліди і ті, хто опинився в важких життєвих умовах. У геріатричному пансіонаті вона вже перебуває не вперше, адже раніше як представник благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» неодноразово надавала допомогу в вигляді ремонтних робіт у закладі, купівлею побутової техніки та необхідних засобів особистої гігієни.

«За час діяльності Луцького геріатричного пансіонату дієву допомогу серед усіх благодійних фондів нам надавав виключно «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», за що їм дуже вдячні», - заявив керівник пансіонату Станіслав Оліферович. Також очільник Геріатричного пансіонату подякував особисто Ірині Констанкевич, котра постійно цікавить проблемами мешканців установи і намагається усіляко сприяти їх вирішенню. Зокрема, найближчим часом вона пообіцяла посприяти у ремонті ванних кімнат.

«Ірина Мирославівна – розумна, освічена людина, яка гідно представлятиме лучан у Верховній Раді України і зробить ще багато добрих справ своїм землякам».

Мешканець Луцького геріатричного пансіонату Євген Бартощук побажав успіхів Ірині Констанкевич у нелегкій подальшій роботі, а також подякував у допомозі, наданій для християнської каплиці, яка знаходиться в установі.

«Не часто ми бачимо у Верховній Раді представників благодійних організацій. Політика – це не завжди благодійність. Дуже хотілося б, аби те, з чим стикаються більшість українців було вирішено на законодавчому рівні: в медичній і соціальній галузі, благодійній сфері», - розповіла Ірина Констанкевич, а також запевнила, що досягла домовленості із Ігорем Палицею, засновником благодійного фонду, аби спільно продовжувати активну роботу задля користі мешканців обласного центру Волині у майбутньому.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Павло Показати IP 1 Жовтня 2014 21:02
Молодець! Достойна жінка.
сусід до Павло Показати IP 1 Жовтня 2014 22:13
Прекрасна жінка і людина і дійсьно варта бути дипутатом! С повагою вірим вам!
сусідка до сусід Показати IP 2 Жовтня 2014 09:20
Cусіде, скільки ти букварів скурив, як до школи ходив? ДИпутат ти наш, навчись грамотно писати. Мабуть ВНУ закінчував?
zero Показати IP 1 Жовтня 2014 21:10
Всі вони будуть дбати, але лише про себе і свій гаманець.
лемк Показати IP 1 Жовтня 2014 21:36
Кругом ж.
волиняка Показати IP 1 Жовтня 2014 22:56
Якщо порівнювати її з нашими універстетськими "монстрами", то - вона розум і доброта. Але мужики не пропустять її в парламент.
поха Показати IP 2 Жовтня 2014 09:30
як тількми запахло виборами так весь9шабаш) зявився на людях з обіцянками і пестащами до людей а де ви пропадаете до виборів і як ви помагаете людям ні слуху ні духу!так вас і вибиратимуть!!!
Анонім до поха Показати IP 2 Жовтня 2014 12:02
То розуй очі і помий вуха, і слідкуй за благодійною діяльністю, яка робиться в Луцьку не тільки перед виборами, але й після!!!! А в тебе явно "...ні слуху ні духу"!
Марта до поха Показати IP 2 Жовтня 2014 15:17
Фонд - діяльність свою не припиняє на міжвиборний час. Пані Ірина - голова правління фонду, то зрозуміло, якщо фонд працює, то і вона - працює. І взагалі, про неї я чув більше хорошого, а все що можуть кинути у її бік опоненти - це робота в фонді, (який займається благодійністю). Це ж смішно.
Андрій до поха Показати IP 6 Жовтня 2014 16:28
Перед тим як залишати хейтерські коменти -- поцікавтесь роботою кандидата у міжвиборний час. Бо подібними речами Ви лише показуєте свої низькі інтелектуальні здібності і відсутність банальних навичок пошуку та аналізу інформації.
Інна Показати IP 2 Жовтня 2014 16:56
я була студенткою в Ірини Мирославівни.Вона дійсно освічена,чуйна,порядна людина.і працює І.М. так багато,що не всі жінки витримали б такий ритм і сім'я теж.бажаю ій успіху.
Слава Палиці! Показати IP 3 Жовтня 2014 09:06
Дбає реально Палиця! Волинські новини - не попускайте Палицю!!! Спасибі Палиці за благодійність. Слава Палиці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus