USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ірина Констанкевич: «Важливо, коли громада - це небайдужі люди»

14 Серпня 2017 19:00
Найбільшим багатством громади є люди, які хочуть змін і прикладають для цього зусилля, - зауважила народний депутат України Ірина Констанкевич під час візиту на свято у село Тростянець, інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

У Тростянецькому будинку культури зібралось чимало людей різного віку. Для глядачів виступили народні аматорські колективи із пісенними, танцювальними та гумористичними номерами.

«Тростянець має потенціал для того, аби стати успішним центром майбутньої об’єднаної громади. Звичайно, лише за підтримки районного, обласного та державного бюджетів. Як народний депутат, також вже внесла свою лепту у покращення інфраструктури цього села: з державного фонду соціально-економічного розвитку буде виділено півмільйона гривень на капітальний ремонт Тростянецького будинку культури. Для мене надзвичайно важливо, що ця громада складається із небайдужих людей. Саме завдяки їм та для них ми працюємо», – наголосила народний депутат.



Тростянецький сільський голова Олександр Ковальчук подякував народному депутату за підтримку їхньої громади та висловив сподівання, що незабаром одна з найбільших їхніх мрій – створення молодіжного центру з кінотеатром на базі клубу – нарешті втілиться у життя.

Свято у Дачному також пройшло із піснями та танцями. Насолоджувались народними талантами глядачі просто неба у сосновому лісі. Ірина Констанкевич привітала присутніх із днем села. Нардеп зазначила, що чимало проблем має сільська громада Прилуцького, зокрема, які стосуються освітянських питань.

«Мені прикро було почути, що із дванадцяти дошкільнят у перший клас місцевої школи піде лише п’ятеро. Ми всі розуміємо, що є діти – є майбутнє.

Хочеться, щоб учнів було більше, щоб вони навчались у сільській школі. Зрозуміло, що у навчальному закладі мають бути створені відповідні умови для того, аби батьки не боялись віддавати сюди своїх дітей. Тому буду сприяти покращенню умов для забезпечення освітніх потреб дітей», – підкреслила Ірина Мирославівна.



Разом з Іриною Констанкевич на свято завітав також депутат Волинської облради від фракції «УКРОП» Олександр Омельчук.

Олександр Омельчук, своєю чергою, додав, що спільно із нардепом планує шукати можливості щодо залучення коштів для відбудови маєтку Габріели Запольської у Прилуцькому.

Депутат облради зазначив, що Фонд Культурної Спадщини Республіки Польща також готовий долучитися до відновлювальних робіт цієї архітектурної пам’ятки. Представники польської сторони заявили про це під час звітної конференції Фонду у Варшаві, на якій були також присутні народний депутат Ірина Констанкевич та депутат облради Олександр Омельчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 14 Серпня 2017 21:24
Де Констанкевич - там прогрес.
Ківерці Показати IP 14 Серпня 2017 22:28
Нарешті в нас справжній народний депутат. Чарівна жінка. Хай Бог пошле нашій Україні таких справжіх депутатів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus