USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ірина Констанкевич відзначила День молоді разом з волинянами

30 Червня 2019 23:13
Народний депутат Ірина Констанкевич завітала на Любешівщину, де разом з місцевою громадою відсвяткувала День молоді, йдеться на сайті нардепа.

«Усіх вітаю з Днем молоді! Молодість не обмежується днем, роками – це стан душі. Молодість – це коли світ відкритий і всі дороги твої. Щоранку прокидаючись, відкривайте для себе світ по новому, аби він був яскравим, світлим і радісним», – звенулася до присутніх Ірина Констанкевич.

Подяками народного депутата була відзначена найактивніша молодь села: Тарас Корецький – вихованець Любешівської ДЮСШ, Тетяна Бартошик – лікар-офтальмолог КНП Любешівської центральної лікарні, Лариса Домальчук – педагог-організатор ОЗЗСО «Любешівський ліцей».

На Любешівщині свого нардепа поважають та люблять, адже за три роки чимало добрих справ було зроблено на благо громади.

«Коли на Любешівщину приїжджає Ірина Констаткевич в нас завжди людяно. Вона нас завжди чує, підтримує і жодне прохання не залишається без уваги. Таких би депутатів нам побільше, адже за такими як Ірина Констанкевич майбутнє нашої країни», – розповідає місцева мешканка Лариса Домальчук.

Справжній святковий настрій цього дня створювали місцеві аматорські колективи, а у місцевому парку були розваги на будь-який смак: атракціони, волейбол, солодощі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus