USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ірина Констанкевич працює над вирішенням соціальних проблем лучан*

13 Жовтня 2014 09:55
Для лучан дуже важливими залишаються проблеми соціальних гарантій, медицини та пенсійного забезпечення. Кандидат у народні депутати від обласного центру Волині Ірина Констанкевич бере участь у зустрічах із представниками громадських організацій Луцька, на яких наголошує на необхідності кардинальних змін в освіті, медицині, соціальній сфері.

Ірина Мирославівна обіцяє на державному рівні вирішити ті питання, які озвучують їй земляки, шляхом внесення змін до чинного законодавства. Крім того, кандидат у народні депутати вважає терміновим надання державних гарантій безробітним, особливо інвалідам без місця роботи. Адже, з її слів, таких людей потрібно забезпечити роботою з гідною оплатою.

Під час зустрічі із пенсіонерами Ірина Констанкевич розповіла, що вважає справою честі продовжувати допомагати одиноким лучанам. У цій проблемі вона вбачає активну роботу міської громади над створенням об’єктів соціокультурної сфери – геріатричних пансіонатів, хоспісів, а також над створенням більшої кількості ліжкомісць у тих закладах, які вже існують.

Кандидат у народні депутати від Луцька заявляє, що кожен з нас повинен з повагою та добром у серці ставитися до ветеранів, адже ці люди своєю мужністю, силою духу і жагою до життя на це заслуговують.

Голова Луцької міської організації ветеранів України Валерій Севрюков висловив підтримку Ірині Констанкевич на виборах до Верховної Ради: «В процесі своєї роботи в межах благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Мирославівна здобула практику формування внутрішньої позиції щодо людей поважного віку і всіх, хто потребує допомоги в місті. Думаю, що практика пошани до таких людей, практика поваги заслуговує на те, щоб бути поширеною не тільки в Луцьку, але й в усій Україні. Люди будуть відчувати свою значимість через повагу до них і допомогу їм. Вважаю, що Ірина Констанкевич зможе захищати інтереси лучан на всеукраїнському рівні», – аргументує Валерій Севрюков.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
пенсіонер Показати IP 13 Жовтня 2014 10:10
Хай ця пані,яка так рветься до корита ситого, забезпечить пенсію цим пенсіонерам,які все життя важко працювали, 40 років стажу, а пенсія така,як і в цих інвалідів,або псіхів,яким платять по дві пенсії їм і цим,що їх доглядають- це повний абсурд.Здоровий бугай, а вголові ізвилина,паше,горілку п"є, а одержує 3000 тисяч- це ж сиділи і сидять в нас на шиї, я за них проплатив 40 років податку. А пенсія 1200, а як жити чи виживати за ці гроші. Я чесно заробив достойну пенсію, заробив дайте, а не рівняйте з цими ,що пропрацювали 5 і 10 років однаково.У мене ліки 600 грн, а житло,їжа.Не жити,а здохнути хочеться,щоб на це все не дивитися.Краще атомну пустіть і здохнуть всі порівну.
Анонім до пенсіонер Показати IP 13 Жовтня 2014 16:25
Від неї ОДНОЇ щось залежить? Краще питайте в тих, хто був при владі і далі туда пхається!!!! В Ляшка з Тягнибоком, в Яценюка з Турчиновим!!!!!!!!!! В них вже був шанс забезпечити достойну пенсію людям, а що маємо? Давайте, проголосуйте за те кодло ще раз і буде вам "щастя" на всю катушку!!!!!!!!!!
Едуард до пенсіонер Показати IP 13 Жовтня 2014 20:10
Відколи то пенсіонери в Україні так активно користуються Інтернетом? Ви точно, пане, пенсіонер і від свого імені звертаєтесь? Врешті, байдуже. Все, що ви написали вище - не справа рук Констанкевич. Це справа рук Януковича, за якого Ви можливо і віддали свій голос на минулих виборах. Тому не наступіть на ті самі граблі. Обирайте нових людей. Сьогодні - це критерій.
До пенсіонера порадн Показати IP 13 Жовтня 2014 11:45
Візьміть на прживання до себе псіха і отримаете додатково 1200 за проживання з псіхом та його пенсію і відчуете дармові гроші і тоді жити захочеться.
Анонім до До пенсіонера порадн Показати IP 13 Жовтня 2014 12:29
Правильно пише пенсіонер, хай платять псіхам, але хай дадуть достойну пенсію тим,хто її чесно,багаторіччям заробив, а не псіхи мають більшу ніж ця людина,що заробила її.То значить псіхові треба, а нам ,чесним, які заробили ні.Значить ми заробили псіхам і хитрим,які поробили групи за 1000 баксів. Здорві людти95 проц.одержуть пенсії-це правильно.Хто перевірив групи інвалідності, які всі майже куплені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus