USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ірина Констанкевич: зняття недоторканності без закону про імпічмент призведе до тоталітаризму

20 Жовтня 2017 16:50
Утверджений образ неспроможного парламенту підвищує рейтинг президента.

Про це заявила народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич під час ефіру на телеканалі «Прямий», інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Нардеп зауважила, що зняття недоторканності з нардепів без законопроекту про імпічмент президента України призведе до тоталітаризму в державі.

«В нашій країні побутує стереотип слабкого неспроможного парламенту, який дискредитував себе у багатьох ситуаціях. Тому це все мінусує до парламентської складової, натомість доплюсовує до президентської. Я та мої колеги від партії УКРОП вчора зробили заяву, що лише законодавчо закріплений механізм імпічменту президента та діяльності тимчасових слідчих комісій може усунути дисбаланс влади після скасування депутатської недоторканості. Без цих інструментів Україні загрожує руйнування парламентаризму як незалежної гілки влади та перехід до повної диктатури однієї особи», – наголосила Ірина Констанкевич.

Варто зауважити, що разом з тим нардепи від УКРОПу солідарні з вимогами суспільства й підтримали направлення до Конституційного Суду законопроектів щодо скасування недоторканності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
! Показати IP 20 Жовтня 2017 17:22
Є такі загрози. Саме тому Порошенко продавлює зняття недоторканості з депутатів, але закон про імпічмент якби й не згадується ним взагалі. Як тільки знімуть недоторканість з депутатів, всіх неугодних Порошенку одразу під кримінал віддадуть. Погано, що прості люди не бачать таких ризиків, і раді лиш тому, що когось візьмуть за *опу. Погано!
123 Показати IP 20 Жовтня 2017 17:39
І Ляшко про це каже
123 до 123 Показати IP 20 Жовтня 2017 22:07
За ж*пу??? Ляшко мав би бути задоволений...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus