USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ірина Білик презентувала свої роботи у Волинському краєзнавчому музеї

24 Жовтня 2008 17:10

Сьогодні, 24 жовтня, у Волинському краєзнавчому музеї розпочала роботу виставка народних майстрів та художників-аматорів Львівщини «Галицька веселка».
Одна із майстринь – Ірина Білик – також презентувала свої роботи у музеї – інформує репортер «Волинських Новин».

 
За словами провідного методиста Львівського державного обласного центру народної творчості  та культурно-освітньої роботи Агнеси Репецької, уже шість років поспіль Львівщина презентує свої виставки у різних областях України.
Цього року вона відбувається на Волині. Також й наша область зможе продемонструвати свої твори на Львівщині. «Завдяки таким міжобласним культурним обмінам Волинь та Львівщина зможуть краще «побрататися», – розповіла пані Репецька.
Експозиція виставки представлена роботами більш як 40-ка майстрів Львівщини. «Вік майстрів від 80-ти до 10-ти років», – додала методист центру нардної творчості. Глядачам «Галицька веселка» представлена вишивкою, чорнодимленою керамікою, солом’яними виробами, картиними-вітражами та краєвидами Львова у техніці акварелі, гуаші, пастелі, галицькими костюмами.
Особливе захоплення у жінок викликають чудові прикраси з бісеру. Одна з майстринь, яка володіє технікою їх виготовлення Ірина Білик також презентувала свої роботи на Волині. «Я ділюся тим, що вмію і знаю зі своїми учнями», – сказала вона.
«Адже традиція – це єднання минулого і майбутнього», – додала пані Білик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus