USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відбудеться персональна виставка бійця АТО

25 Квітня 2016 12:06
Персональна виставка «Я захищав свій світ. Олег Приходько» відбудеться 26 квітня о 14:00 у Волинському краєзнавчому музеї. Про це повідомляють у прес-службі музею.

Олег Приходько - колекціонер і власник більше 100 волинських вишивок, скринь та старовинних предметів побуту. Все життя він мріяв займатися малярством на полотні.

Олег Приходько брав участь у воєнних діях у Донецькій області. В червні 2014 року його мобілізували до лав Збройних сил України у 51 ОМБр на посаду водія-санітара, а з жовтня перевели у 24 ОМБр, де він служив у Лисичанську на посаді оператор-навідник ПТУРу до травня 2015. Демобілізувався в червні без поранень.

Колекціонер почав малювати на арт-терапевтичних заняттях в Ізках, а з травня почав створювати серію живописних полотен.

Сакральна картина «Юрій Змієборець» знаходиться в церкві села Ізки на Закарпатті, два полотна експонувалися на виставці в українському посольстві в Брюсселі.

На виставці «Я захищав свій світ» Олег Приходько представить особисту колекцію вишивок та авторське малярство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus