USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Ісландія сенсаційно зупинила Аргентину на ЧС

16 Червня 2018 19:00
Незабитий пенальті Ліонеля Мессі не дозволив Аргентині виграти перший матч на чемпіонаті світу з футболу. Про це повідомляє Новое время.

Так, збірна Аргентини зіграла внічию з Ісландією в матчі першого туру групового етапу (група D) чемпіонату світу-2018.

Обидва голи в цьому матчі були забиті в першому таймі. На 19-й хвилині Серхіо Агуеро отримав пас з глибини від Маркоса Рохо, розвернувся у штрафному майданчику і послав м'яч під поперечину.

Ісландія відігралася через чотири хвилини. Після прострілу з флангу м'яч зрикошетив до Альфреда Фінбогасона, який забив вже в порожні ворота.

Другий тайм перетворився на справжній бенефіс воротаря збірної Ісландії Ханнеса Хальдерсона. Головним його подвигом в цьому матчі став відбитий пенальті від Ліонеля Мессі на 64-й хвилині. Крім того, кілька разів він виручав свою команду в, здавалося, безнадійних ситуаціях після ударів з гри.

1:1 - Аргентина сенсаційно втратила очки в матчі з абсолютним новачком фінальних частин чемпіонату світу. Ісландія вже в першому в історії матчі на мундіалі відзначилася забитим м'ячем і розжилася очками, при цьому істотно підвищивши свої шанси на вихід в плей-офф.

Аргентина - Ісландія 1:1

Голи: Агуеро, 19 - Фіннбогасон, 23

Аргентина: Кабальєро - Тальяфіко, Рохо, Отаменді, Сальвіо - Білья (Банега, 54), Маскерано - Ді Марія (Павон, 75), Мессі, Меса (Ігуаїн, 84) - Агуеро

Ісландія: Хальдерссон - Магнуссон, Р. Сігурдссон, Арнасон, Севарссон - Б'ярнасон, Халльфредссон, Г. Сігурдссон, Гуннарссон (Скуласон, 76), Гудмундссон (Гісласон, 63) - Фіннбогасон (Сігурдарсон, 89)

На 64-й хвилині Мессі не реалізував пенальті (воротар).

В іншому матчі першого туру в групі D збірна Хорватії зіграє проти Нігерії. Ця гра відбудеться сьогодні, 16 червня, о 22:00 за київським часом.

У першому матчі ігрового дня на чемпіонаті світу збірна Франції вирвала важку перемогу над Австралією з рахунком 2:1. Цей матч назавжди увійде в історію чемпіонатів світу, як тріумф високих технологій. Усі три голи в матчі були зафіксовані за допомогою техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рон Показати IP 16 Червня 2018 19:49
Що за брєд, як український ЗМІ може висвітлювати ЧС у агресора. Писати про чемпіонат це ганьба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus