USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Іспанія поступово виходить із карантину: відкрили магазини і перукарні

4 Травня 2020 16:19
В Іспанії 4 травня почалася так звана «нульова фаза» урядового плану із поступового скасування карантинних обмежень, запроваджених через епідемію коронавірусу.

Про це повідомляє Європейська правда із посиланням на El Pais.

По всій країні від сьогодні дозволяється відкривати невеликі магазини, а також перукарні за попередньою домовленістю. Ресторани також відновлюють роботу, але продаватимуть їжу тільки на винос.

Використання масок, які закривають ніс і рот, є обов’язковим для всіх користувачів автобусного, залізничного, повітряного та морського транспорту.

«Нульова фаза» діятиме на всій території країни з винятком островів Ла Гомера, Ель-Ерро, Ла Грасіоза та Форментера, які цього понеділка відразу перейшли до «фази 1». Окрім вище вказаних заходів там також дозволені зустрічі груп до 10 осіб.

Прем’єр-міністр Педро Санчес в середу проситиме парламент затвердити нове продовження надзвичайного стану, вже вчетверте. Для прийняття рішення потрібна проста більшість голосів.

У вихідні в Іспанії дорослим вперше за сім тижнів дозволили займатися спортом на вулиці на тлі послаблення обмежень, запроваджених через коронавірус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus